2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیوانه م

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 48 پست
هست ولی چطور رفته داخل

اسی یکی ازدوستان خیلی پولداربودن زن وشوهرهم رابطه خوبی داشتن یهوهمه چی عوض شد بین اشون رابطه سردشد گذشت تاچندسال ماشین لباسشویی اشونوفروختن یه زن وشوهرکه لباسشویی وخریده بودن یه تیکه طلا درشت میارن که اره این تووسیله بوده وماموقع سرویس کردن دیدیم بعدچندسال اون زن وشوهرتواون چندسال باشک زندگی میکردن زنه فکرمیکرداقاهه برده برادوست دخترش واقاهه فکرمیکرد خانومش مورد داره 

گاهی انسانم آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما که اقا هستی برداشتت چیه

متاسفانه،و باز متاسفانه،طبق تجربم ،آقایونی که میرن توی این راه(تا جای که من دیدم،و در مورد همه قضاوت نمیکنم)،هیچکدوم توبه واقعی نکردن،و بعد لو رفتن،فقط ماهرتر شدن که دیگه لو نرن،

معذرت می‌خوام این حرفا رو زدم،

آخه احساس میکنم شما بشدت واسه همسرتون سنگ تمام میذارید،و بشدت خودتون رو وقف زندگی کردید،و خودتون هیچوقت دنبال خیانت(زبونم لال)نبودید،

خوب یعنی بازم خیانت داره می کنه؟

نه اصلا نمیشه نظر داد،

میشه تهمت،

بنظرم صبر کنید،و هیچی بهش نگید،

مردها معمولا بعد یک مدتی،که احساس کنند اوضاع خوبه و تونستن خانمشون رو گول بزنند،یکم بی احتیاط میشن و راحت خودشون رو لو میدن،

صبر کنید،اینجا جای عجله کردن نیست،

چی بگم قلبم داره کنده میشه

اینجور میای تایپیک میزنی اون اقاهم شوهرتوقضاوت میکنه وتودلتوخالی میکنه واون شوهربیچاره ازهمه جابیخبرداره واسه یه لقمه نون داره تلاش میکنه پاشومحکم باش توزندگیت

گاهی انسانم آرزوست
مطمئنید،؟بنظرم شما در حد معمول و بلکه بیشتر محبت کردید،احساس من میگه،شما کم نذاشتید

شماکی هستین که طبق احساسات زندگی یه زن وشوهروداری قضاوت میکنی خیلی خوبه مواظب تایپ کردنمون باشیم 

گاهی انسانم آرزوست
بله من مطمینم که اون دوران کم گذاشتم عصبی بودم اذیت کردم

با شک،زندگی خودت رو خراب نکن هیچوقت،

از طرفی حتما سراغ یک مشاور خوب یا یک انسان عاقل برو،و کارهات رو کامل بگو،و ببین کجا رو کم گذاشتی،و راه جبرانش چیه،

گاهی اوقات این شک ها،همش تهمته،و نمیشه بصرف یک نخ یا یک لباس خاکی، ویا .....حکم به خیانت کرد،

اما بشما حق میدم،خانمی که یکبار شوهرش خیانت کرده،دیگه از خیلی از چیزهای عادی،میترسه و شک میکنه،

اما شما لطفاً ادامه نده

2810