2777
2789
عنوان

به نظرتون من دیوانه م

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 48 پست
چون خیانت دیدم

توبه کرده انقدرارزش نداره که الان ذهنت درگیربشه توباخدامعامله کردی روح وروانتوداری اذیت میکنی یعنی هیچ لباس صورتی توخونه شمانیست یانبوده

گاهی انسانم آرزوست

عزیزم واقعا باید به مشاور مراجعه کنید!!!

وقتی داخل ش،ورت همسرتونم نگاه میکنید و با یه تیکه نخ بهم میریزید واقعا خطرناکه وضعیتتون و اگه بچه داشته باشید یا قصدشو داشته باشید که دیگه واویلا بیچاره اون بچه بیگناه

بجای گشتن دنبال صاحب نخ حتما دنبال مشاور زوجین باشید

همه زندگی ها که نباید با زور نگه داشته بشن یا درست درستش کنید و با اعتماد و ارامش یا تمومش کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توبه گرگ,مرگه،

خیلی از چیزها مثل خیانت،بار اولش سخته،بعدا روی غلتک میفتیم متاسفانه،

خیانت مثل دزدیه،یبار که مچشو بگیری،کارآزموده تر و با تجربه تر میشه و نمیتونی به راحتی بار اول مچشو بگیری،

ظاهراً شما جای خوبی  واس بعد طلاق نداری،و یا پناه مادی و معنوی نداری،وگرنه اگر قرار بر رفتن بود،باید بار اول میرفتی،حالا که موندی،بنظر من چشماتون رو ببندید،وگرنه زندگی سخت میشه

توبه گرگ,مرگه،خیلی از چیزها مثل خیانت،بار اولش سخته،بعدا روی غلتک میفتیم متاسفانه،خیانت مثل دزدیه،یب ...

تو این چهار سال واقعا پاک بوده 

من هم حتما اگه تکرار بشه شده تو چادر برم ولی میرم

یعنی موقع شستن؟

موقع شیت با لباس زیر خودت  جمع کردن از رو بند مگه خودتون لباس صورتی ندارین؟ یا لباس هستن که با صورتی دوخته شدن آخه فکر کنی نخ لباس یکی دیگه وقتی لباس تن شوهرت چطوری بدره بیاد تو ش ورت شوهرت

منم شوهرم سرکارمیره چنددفعه موزرد چسبیده بود به لباسش یاتوموهاش بهش گفتم این موازکجاست گفت تواتاق استراحت مثلا یه خانوم استراحت کرده حتماموی اون بوده ومنم ردشدم 

گاهی انسانم آرزوست
تو این چهار سال واقعا پاک بوده من هم حتما اگه تکرار بشه شده تو چادر برم ولی میرم

پس واقعا همسر شما جزو استثناهاسات،

آفرین به اراده شما،

انشالله هیچی نباشه،

لطفاً ازش نپرس،اگر بپرسی،یک ن,تحویلت میده،کمی صبر کن که راحت تر خودش رو لو بده(خدای نکرده اگر چیزی هست)

2810