2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی روش از بین بردن کامل قارچ پوستی رو میدونه بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 83 پست
میره انشالله ‌.لوازم ارایشی نمال فقط

نه اصلا ارایش نمیکنم اینقدر اعتماد به نفس‌م کم شده هیچی به صورتم نمیزنم ولی قبلا خیلی ارایش میکردم از وقتی اینجوری شدم دیگه ارایش نمیکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا ارایش نمیکنم اینقدر اعتماد به نفس‌م کم شده هیچی به صورتم نمیزنم ولی قبلا خیلی ارایش میکردم ا ...

خوب نباید ارایش کنی .اعتماد به نفست کم نشه من چادری هم هستم .اعتماد به نفس دارم ‌.چون همه چی زیر چادرمه .جلوی چادر را دوختم .راحت راحتم .قارچ پوستی من خیلی کمه ..ولی الان روی پیشونیم قارچ زده حالت خشکی ‌.عسل هم ندارم بمالم .وازلین مالیدم .زردچوبه برای قارچ .یک ظرف پر از اب جوش هم درست کردم .مراقبم صورتم جاییم نسوزه .کمی به پوستم که چشمام میبندم اسیب نبینه بخار بزنه .بعد با بسته یخ میمالم روی صورت .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اره لباس هامو میشورم قارچ هم رو صورتم هست الان هم رو سینم هست هم رو دستام از صورتم به دستام و سینه‌م ...

خدا نگذره ازشون ملتو گرفتار میکنن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من خیلی حالم بده الان یک ساله دارم همش دارو یا پماد استفاده میکنم دیگه خسته شدم ناامید شدم اگه یه رو ...

شاید درماتیت سبوره اس اونم خیلی شبیه قارچه 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حنا بی رنگ با سرکه و سدر استفاده کردم چند بار ولی نرفت صورتم هم داغون شد از بس که صورتم پراز جوش شد ...

حنا بیرنگ نه .حنای معمولی هرروز بزار و زودم بشور که رنگ نگیره .سرکه هم نزن پوست رو نازک و زخمی میکنه بیشتر قارچی میشه

چقدر زمان میبره تا خوب شه؟

من خودم امتحان نکردم 

تو کامنتای خرید د یجی کالا دیدم 

سه نفر نوشته بودن برای قارچ انشانی مفید بوده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من خودم امتحان نکردم تو کامنتای خرید د یجی کالا دیدم سه نفر نوشته بودن برای قارچ انشانی مفید بوده

انسانی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من عصبانی استرس دارم .

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی 

استرستو یاد می گیری کنترل کنی 

بهتر زندگی کنی