2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 75 پست
چطور بفهمییم کسی معتاد هست یانه ، از چهره ،اخلاق ، میل خودتشون بیشتر بی چی هست چه چیزهایی ددست دارن ...

اول لیقراری شبها نمیتونه بخوابه و عطش شدید به سیگار و و کاهش اشتها

آیدی تلگرامم amirgold571@

شما که مصرف میکنی قیافه معتاد کی نشون میده که معتاده

اصلا قیافه نشون نمیده مگر اینکه هروئین مصرف کنه از رفتارش میتونی تشخیص بدی و مصرف کننده پرخاشگر و عصبی میشه اگر مصرف نکنه عرق سرد بر پیشونی. و اگر مصرف کنه مهربون میشه و در رابطه جنسی در اوایل مصرف رابطه طولانی میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش اعتیاد برای عقد مشخص میشه کهی سوال؟؟؟ مگی کسی هنوز تریاک مصرف میکنه؟؟؟

آزمانش اعتیاد معلوم نمیکنه طرف یه برگه کاربر بخوره یا قرص ضد بارداری بندازه آزمایش منفی میشه 

حالامهربون میشه یا پرخاشگر

مصرف مهربون اگه مواد نرسه نامهربون و پرخاشگر و عصبانی و بیقرار در ضمن مثلا جایی برین مهمونی نمیتونه شب بمونه یا دو روز دووم بیاره هی بهونه میاره چک دارم کار بانکی دارم بایس برگردیم و فلان همش بهونه میاره برگرده

مصرف مهربون اگه مواد نرسه نامهربون و پرخاشگر و عصبانی و بیقرار در ضمن مثلا جایی برین مهمونی نمیتونه ...

نه بابا پارسال یه هفته موندیم شمال همش پیشم بود هیچی هم نگقت فقط امسال شما همراه خودش اورده بود 

شیره تریاک با نبات میخوره میدونم 

اخلاقش که صدرجه فرق کرده مغرور وگوه شده

راهی هست ترکش بدیم داداشم فقط خبرداره میگه اومدم میبرمش کمپ. بازم میترسم

نه بابا پارسال یه هفته موندیم شمال همش پیشم بود هیچی هم نگقت فقط امسال شما همراه خودش اورده بود شیره ...

ببین هیچ راهی نداره من ۲۰ ساله مصرف میکنم صد بار هم ترک کردم یه مثال هست که معتادا میگن جنس خوب از پدر و مادر هم عزیزتره ه وضع مالیش خوبه باهاش بساز اگر خوب نیست به فکر آینده ت باش این حرف را کسی میگه که خودش مصرف کننده هست

وقتی میره پیش دوستاش میاد مهربون میشه؟ هی فک میزنه؟ اونقدر حرافی میکنه که مخت بره؟ پشت سر همه حرف می ...

اصلا حرف نمیزنه فقط گوش میده😅

اولش هم همینجور بود 

میدونم هر روز بعداز ظهر میره بیرون به خاطرهمین شایدهم بره سیگار بکشه چون سه ماه فهمیدم اقا سیگارهم میکشه 

یبار بهش گفتم از فلانی میدونم جنس میگیری دیگه پول به اون کارت نزد الان یه ماهه ولی از شهریورتا اواسط بهمن پول زده بود به حساب یکی فهمیدم مواد میخره ازش  ولی از وقتی گفتمش هنوز نخریده ولی هفته ای یبار سیگار میخره همیسه هم بسته ای۴۵هزارتومن میخره دیشب هم دوستش زنگس زد وقتی رفت ۴۵تومن ازکارتش کشید میدونم میره سیگارمیخره هیچ وقت لباسش بوی سیگار یا مواد نمیده  یا ماشینش همیشه بوی عطر میده یا تنش بوی خودش

اصلا حرف نمیزنه فقط گوش میده😅اولش هم همینجور بود میدونم هر روز بعداز ظهر میره بیرون به خاطرهمین شای ...

پولش چیزی نیست روزی ۲ گرم میکشم میشه ۴۰۰ هزار تومان ولی آدم را از زندکی میندازه همش دنبال اینم که بچه هام نباشن بشینم بکشم

2810