2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم تو این مسیر حرکت میکنم اگر خدایی باشه باید قضاوت کنه بین من و اونا .زیاد اهمیتی به این حرفا نمیدم چون بنظرم خدا خودش شاهد هرچیزی هست

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

واخ واخ مامانم از این منو ترسوند 

:)))

حقیقتا هیچ پدر مادر بچه اشو عاق نمی کنه

ولی بچه کلا خیلی خاک ها به سرش میشه

تمام حرفایی که ازش می ترسوندنش سرش میاد

من نباشم فلان می شی

ووووو

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

آره پدرش عاقش کرد. پدذش در قید حیات نیست الان.  نمدونم از اونه یا نه، قاضی فقط خداست. الان بیماری ام اس داره و توانایی حرکت مثل قبلا رو.نداره و احتیاج به کمک و همراه داره. اابته گفتم که قاضی فقط خدا

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
والا برادر من بعد زن گرفتن و بچه دارشدنش چنان پدرومادرمو ول کرد و رفت پیش مادروپدر زنش و الان یکساله ...

عاق یعنی نفرین کردن پدر مادر

یعنی پدر و مادر بچه رو نفرین کنن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
آره پدرش عاقش کرد. پدذش در قید حیات نیست الان. نمدونم از اونه یا نه، قاضی فقط خداست. الان بیماری ام ...

خدا شفاش بده

2810