2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم مادرو پدری که واقعا عاشق بچشون باشن و مشکلی خودشون نداشته باشن(همه پدرومادرها مقدس نیستن)هیچ وقت فرزندشو عاق نمیکنه چون میگه خوش باشه حتی کنار من نباشه مهم آرامش اونه

اونی که عاق میکنه به نظرم خودش هم کم بی تقصیر نیست

تقصیر اصلی هم میشه تربیت اشتباهش

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از اقوام شوهرم.شنیدم تو جوانی خیلی مادرشو کتک می‌زده.یبار مادرش نفرین میکنه الهی نون سواره باشه و تو پیاده.سالهاست مادرش فوت کرده.این آقا دامادم داره.ولی کسیکه میرفته خارج کار می‌کرده و پولدار بوده،همیشه لنگه پوله.سالی که یارانه‌ها شروع شد،خیلی ذوق کرده بود که اینقدر بهش پول میدن.

البته میگن والدین بعد از فوتم اگه از بچه راضی بشن،میبخشن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

دیدم که عاق کردن بچشونو اما به ناحق بوده عاق اونا 

تازه اون بچه پیشرفت کرده و‌زن خوب گرفته که هیچ

الان بهترین وضعیتو تو فامیل داره 

ی عمر برا پدر مادرش زحمت کشید و پدر مادرش مجبورش کرده بودن که فقد با اونا زندگی کنه و اینا اینم چیزی نمیگفت و‌همون کارو میکرد 

بعد این کاریم که داشته در امد همه خانوادشو جور کرده بوده بعد نمیدونم چی میشه بینشون که پسره کلا همه چیشو جدا میکنه پدر مادرشم همه جا میکن اره ما عاقش کردیمو و فلان 

شاید ی سال اول سختی کشیده تا دوباره سرپا بشه اما الان مثلش نیست تو فامیلمون و پدر مادرشم دیگه هیچی نمیگن و تا جاییم که میدونم هنوزم هیچ ارتباطی ندارن باهم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یعنی پدر مادر ازش ناراضی باشن حالا بخاطر اذیت یا بی احترامی یا...

بله دیدم.خیلی اذیت میکرد پدرمادرشو. همیشه پدرمادرش از ته دل اه میکشیدن و اروزی مرگش رو داشتن.چندسال پیش یه طور عجیبی مرد.که ن معلوم شد خودکشیه ن معلوم شد قتله فقط مرد داخل کوه

بنظر من فقط فاصله بگیره از چنین مادری

آره همون بی تفاوتی خیلی بهتر بود متاسفانه نشد پس من نگران نباشم دیگه؟

اصلا وقتی کسی بدی کنه باید صبر کنی و دوری بسپاری به خدا

شاید کار تو در جوابش بدتر از اون باشه و اینجا توام باید تقاص بدی بخاطر اون حد بیشترش

اره من یه نفر رو دیدم . زندگیش خیلی زیر و رو شد گرفتاری های عجیب و غریب . اصلا دیگه نه خودش نه زندگیش نرمال نیست . انقدر که دیدم اطرافیانش هم میگن . چون مادرش راضی نبود ازش به سرش اومده . 

من خودم مادرم واقعا به نظرم خیلی کم پیش میاد بچه ای اونجور جگر مادر یا پدرشو بسوزونه که به اون مرحله برسه . پناه بر خدا می بریم واقعا .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚