2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 125 پست
شوهرم اعتقاد کمی داشت. بعد ک رفتیم اولین بار و همه چیو گفت. فت ک خانوادش دشمنان و باید حرف زتشو گوش ...

ازه اولش باب دلت هستن ولی پات ک باز بشه اونجا ، فاتحه میخونن بهت .  ولش نرو دیگه . منم نمیرم 

آره آیه الکرسی هم خوبه پخش شده . گردنتونم داشته باشید ک چ بهتر ... لباسهای همسرتو خودتو فعلا یه مدت ...

من هرروز لباساشو میریزم لباسشویی .

هر هفته اسپند میگیرم 

هر یک روز درمیون میرم حموم.

شوهرم هر هفته میره میره حموم .یعنی تا کثیف  نشه نمیره.اونم شب و نصف شب فقط اینه جارو.

جدیدا زیاد توآیینه گیر میکنه

ابن هفته میگ ۳ بار خواب دیدم ک یکی بود باهاش تو خواب...ارضا هم شدم. میگ خواب نبودم انگاری واقعی بود 

صبح لباسش  خیس بود بهم گفت بخاطر همیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب باز کن دیگه شک نکن این چیزا هیچ کار نمیکنه جز دردسرمن واسه باردارشدن گرفتن اونم یکی ک اسم و رسم د ...

بعد گفت عروسی نکردی ؟گفتم‌ن.

گقت قبل عروسی و روز بعد عروسی بیا من برات دعا بنویسم.

وگرنه جنینت میمیره.

گفتم ن خدا هست.

اخم کرد بهم.

شوهرم اصرار داش بگیرم

من هرروز لباساشو میریزم لباسشویی . هر هفته اسپند میگیرم هر یک روز درمیون میرم حموم. شوهرم هر هفته می ...

من حرفامو زدم راهنماییتون کردم .باقیش با شما . چون من ارتباط دارم گفتنش درست نیست اما تنها راه چااارش همینه . عمل کن عاقبت بخیر شی .نکن دچارمیشی شدید .

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼