2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 125 پست
منم پیش ی سید ظاهراً مسلمان رفتم ، دم از خدا میزد ... ولی ی آدم ناجوری بود ک نگم ..... فهمیدم تو خط ...

اشتباه کرده شوهرم.

من اصرار کردم آنقدر ک نریم.

الان میگه مقصر تویی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه کرده شوهرم. من اصرار کردم آنقدر ک نریم.الان میگه مقصر تویی.

واقغا هم نباید پیش اینا رفت . همه شون دزد ان. من ک خیلی پشیمون شدم  . اشغال همش می‌گفت دعای رحمانی ، لطف خدا و فلان ..... دیدم کلا خود شیطان اومده تو زندگیم 

پیشنهاد همسرم بود. یعنی چی شوهرم ول کن نیست؟ یعنی عادت کرده؟

بله،

وارد کردن دعا نویس(علکی و بیخود و ناوارد) و اجنه و شیاطین،به زندگی دست خودمونه معمولا،اما اگر وارد شدن ،به این راحتی خارج نمیشن

کلی بهش خوراکی داد . شیرینی.تواب بریز. دود کن و همه کارکرد

گلم دعای ایشونو  باز کن ولی نخون 

بریز توی یه کاسه پر آب بذار اونقدر بمونه ک ریش ریش بشه نرم . بعد ببر بریز توی جوی آب ن توی خونه . واس اینکه شوهرت شک نکنه مشابه همون کاغذو آیه قرآن بنویس بذار جاش.هرچی دود کردنی و خوردنی هم داده بریز بره . احتمالا دچار ترس های الکی یا حضور چیزی نشدی !! 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
یعنی چه اتفاقی افتاد که اینجوری به یقین رسیدی شیطانو فرستاده؟؟؟

افکار شیطانی میومد سراغ خودم و شوهرم . پر از انرژی منفی و ناامیدی شدیم هر دو . در حدی ک ب خودکشی فکر میکردم ، دیوانه بازی در میاوردم کلا .... حس سنگینی و کلا بدبختی . دقیقا از فردای روزی ک سیدع گفت قرارع خبر خوشبختی تو مثل بمب بترکه همه جا، اتفاقات خوش برات بیافته ، کلی بدبیاری و بدی رخ داد . .... بعدش شنیدم از چند نفر ک اون طرف مورد نفرین خیلیاس و کلا جادو های خیلی بد می‌کنه مردمو

واقغا هم نباید پیش اینا رفت . همه شون دزد ان. من ک خیلی پشیمون شدم . اشغال همش می‌گفت دعای رحمانی ، ...

پس ک اینطور. 

همشون واسه پول گرفتن و درآمد کارتو بدتر میکنن ک بری پیششون.. 

ما هم بخاطر همبن چیزا پول ۱۰ برابر دادیم ک واسه در آمد خودش حریص نشه برعکس بنویسه. حروم بشه

واقغا هم نباید پیش اینا رفت . همه شون دزد ان. من ک خیلی پشیمون شدم . اشغال همش می‌گفت دعای رحمانی ، ...

شما فقط تنها راه حلتون پخش صدای قرآن با صدای تقریبا بلنده ‌بذارید توی خونه پخش شه . ممکنه چیزی حس کنید صدایی شکستنی  اما نترسید .... میرن . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
2810