2777
2789
عنوان

رفتیم واس شوهرم گره گشا گرفتیم ولی برعکس شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 125 پست
[QUOTE=361678981]ن گفت دعای قرآنی مینویسم‌[/QUOTEخب خودت بشین قران بخون به جای اینکه مردم برات بنویس ...

منم بهش گفتم پول الکی نده قرآن داریم سواد هم داریم خودت بشین بخون میگ نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز کنم بخونمشون؟ اگه خوب باشه باطل نمیشه؟پس باز کنم شاید یچیز دیگه نوشته‌ آخه موقع نوشتن زیر لب زم ...

وای خدا گفته بخت باز کن اسم دختره و شوهرتو ؟؟ 😅😅😅 بیخیال جدی نگیر برو باز کن ببین چی نوشته توی کاغذ

باز کنم بخونمشون؟ اگه خوب باشه باطل نمیشه؟پس باز کنم شاید یچیز دیگه نوشته‌ آخه موقع نوشتن زیر لب زم ...

خب باز کن دیگه 

شک نکن این چیزا هیچ کار نمیکنه جز دردسر

من واسه باردارشدن گرفتن اونم یکی ک اسم و رسم داشت ولی متاسفانه زندگیم تباه شد آب کشیدم ریختم دور خداروشکر فعلا ‌ ک بلایی نازل نشده الحمدالله 

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡
شما همسرتون رو بردید پیشش،یا پیشنهاد همسرتون بود؟اگر توانش رو دارید،این رفتن و ارتباط رو کامل قطع کن ...

پیشنهاد همسرم بود.

یعنی چی شوهرم ول کن نیست؟ یعنی عادت کرده؟

یچیزی تو گوشم میگه برو گردن اون سید رو بگیر. خفش کن.نمیدونم والا .تازه فامیل مادر بزرگم هستش.

اشتباه کردی رفتی.پیش دعانویس فقط بدبختت تر می کنه مشکلاتت چند برابر میشع تروخدا نرید.من رفتم شوهرم جنی شد بعدش بهم تاحد مرگ حمله کرد..دیگع پشیمون شدم نرفتم تا چند سال بعدش تعریف ی نفر دادن گغتم خوب بوده ولی دوباره شوهرم دیوونه شد بهم حمله کرد فهمیدم دارم خودم نابود تر می کنم دیگه پشت دستم داغ کردم نرم

منم پیش ی سید ظاهراً مسلمان رفتم ، دم از خدا میزد ... ولی ی آدم ناجوری بود ک نگم ..... فهمیدم تو خط بهم زدن زندگی بقیه س... بهش میگن جادوگر ،، ن سید خدا شناس! منم برا مشکلات زناشویی و کار و اینا رفتم ،، ولی کاملا بدتر شد . خییلی بدتر . هر چی جن کافر بود ول کرده ب جون ما انگار !! میخام بهش فحش بدم عوضی رو . و دارم با قرآن توبه میکنم از اینکه مراجعه کردم بهش

2810