fatemeh_an19 مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1623 عنوان شماهم بعضی موقع ها حس میکنین چیزی رو بدنتون راه میره | مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 65 پست شما هم همینطورین یا نه من توهم زدم؟اخه هم حس میکنم عنکبوت نمیدونم سوسکی چیزی روی بدنم راه میره هی میترسم باز نگاه میکنم هیچی نیست چرا اینجوری میشم😐 همش دلم میریزه و بدنم به خارش میاد چندشم میشه از این حالت روزای خوب توی راه😎✌🏻 امروز | 07:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 1108 نه مال سردیه،نه مال کم خونیه،نه مال اعصاب،مال غلبه خونه،بهش میگن تبیُغ خون،خیلیم خطرناکه،متاسفانه نشانه شروع یک مشکل جدیه
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1623 ببین حس مادر ناکافی بودن میاد سراغ ادم و هزار جور پشیمونی که چرا زاییدم و اصلا بچه رو دوست ندارم پس ... اره راست میگی منم روحیات حساسی دارم حتما برام پیش خواهد امد این چیزا ی دنیا ممنون از راهنماییات عزیزم الهی خدا تو زندگیت برات جبران کنه قشنگم حتما الان عضو میشم🙏🏼🌹 روزای خوب توی راه😎✌🏻
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3163 اره راست میگی منم روحیات حساسی دارم حتما برام پیش خواهد امد این چیزا ی دنیا ممنون از راهنماییات عزیز ... انشالله همیشه سلامت باشی اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1623 انشالله همیشه سلامت باشی قربونت گلم همچنین الاهی خدا امثال شمارو برای جامعمون حفظ کنه روزای خوب توی راه😎✌🏻
alireza4101 عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 2199 وا 😐🤦🏻♀️شما که اقایی فک میکنم خانوم هستین از اون موقع چه تفاوتی هست.شما هم خواهر بنده.گفتم اگه مشکلی هست دست کم نگیرید.
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1623 چه تفاوتی هست.شما هم خواهر بنده.گفتم اگه مشکلی هست دست کم نگیرید. ممنون از لطفتون 🙏🏼 اخه یکم راحت تر بیان کردم به کاربریتونتوجه نکردم چون خودم ادم حساسی هستم تو این چیزا گفتم سوتفاهم نشه .. روزای خوب توی راه😎✌🏻