2777
2789
عنوان

من بدبخترین زن روی زمینم شوهرم

1172 بازدید | 49 پست

۲۰ سال دارم تو خونه شوهرم زحمت میکشم منتی نیست اشکالی نداره مادرم یادم داده که فقط دیگران از خودت راضی نگهدار خودت مهم نیستی

شوهرم یه وسیله ۸ ملیونی قرار شد برام بگیرم اون وسیله شد ۱۱ ملیون تا اودیم خونه گفت این ماه پول تو جیبی بهت نمیدم و باید باقی پولی که دادم پس بدی من زن خاندار از کجا بیارم 

حالا این ماه من هیچی پول ندارم و شوهرمم راضی نمیشه بهم پول بده 

دیشب رفته بودم بیرون یه زن و شوهر جوون دیدم مرد یه طلا برای زنش گرفته بود اومد از طلا فروشی بیرون گفت حاج خانم ۱۵۰ ملیون کردی تو پاچمون  زنه با یه حالت اخم گفت چی کردم تو پاچت میخوای برو پس بده بعدم اون چند دقیقه ای که اونجا بودیم هر چی شوهرش حرف زد باهاش اون تو حالت اخم بود و کم محلی انشالله همیشه خوشبخت باشن

من خیلی بدبختم که بخاطر ماهانه ۱ ملیون ۵۰۰ التماس و منت یه مرد باید بکشم انشالله خدا خودش ببینه و جواب بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم یکبار همین اشتباه رو کردم قیاس نکن ‌.زنه شاید خودش رئیس بانک بوده شاید خودش املاکی بوده و ...

اره منم همین فکر کردم‌چون بهش میومد زنه که کارمند چیزی باشه 

ولی شوهر منم داره عزیزم

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊مردا اکثرا همینن شما ...

تاپیک اخرمو گزارش میزنی عزیزم؟ مرسی❤

❌این کاربری و تاپیکاش کلا فیکه❌ بچه بودم تفریحی میومدم ملتو سر کار میذاشتم ۳ سال تعلیق بودم ادب شدم❌ دیگه صادق شدم❌

2810