2777
2789
عنوان

من بدبخترین زن روی زمینم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 49 پست

[QUOTE=361678603]

خوبه بدای خونه وسیله خریده 

حتی پول تو جیبی میده

توو تنها زن بدبخت نیستی

خودم باااااید به زور ودعوا از شوهرم پول بکیرم

اونم چقدر ۱۰۰/۲۰۰  اگه خیلی لطف کنه رو کیف باشه ۵۰۰ میده

که حالا چی با اون برم ارایشگاه دندون خرابمو درست کنم گاهی باهاش توی خونه هم خرید کنم

ببین چقدر کثافته که نمیفهمه که با اون‌پول چیزی نمیشه خرید

ولی واسه خودش بهترین خرجا بهترین سرلباس بهترین کفش چرم

اما من مثل گداها سالی یه دست لباسم بادعوا وگوشه کنایه مگر بخره

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊مردا اکثرا همینن شما ...

بدبختیمونه کمه بیایم درباره مرگ و جهنم بخونیم ک دیگه ب چیزی فکر نکنیم 🙄🙄

الان تنها کاری که میتونی بکنی اینه که از نظر عاطفی کمی ازش مستقل تر بشی .خوشحالیت رو وابسته به خوشحا ...

دقیقا این جوابه من یک ماهه و نیمه محلش نمیدم قهریم قبلا انقد زده تو سرم منو پخمه کرده ن کارتی ن پولی ن استقلالی الان کارت یارانه دستمه ماهی ۱۲۰۰ بیرون میرم رمز دوم عوض کردم برا خودم پیاده روی میرم رژیمم بخودم میرسم با دخترم میرم بازار خریدای کوچیک بالاخره خیلی بهتر شدم و اون در کف اینه باهاش خوب باشم ولی هنوز مونده تا بفهمه چی از دست داده......

دقیقا این جوابه من یک ماهه و نیمه محلش نمیدم قهریم قبلا انقد زده تو سرم منو پخمه کرده ن کارتی ن پولی ...

👏لذت بردم .

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤