2777
2789
عنوان

دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 71 پست
اسی صبحت بخیر ،ببین عزیزم هر کی هر جوری که میخواد رفتار میکنه حالا یا رفتارش خوبه یا بده ،مهم خودتی ...

صبح شما هم بخیر عزیزم من کام خودمو تلخ نکردم عشقم

ممنون   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرف مگ چیکار کرده.چون تو جمع شاده شده مریض.پیش نیومده یروزایی حالت خوب باشه خیلی شیطونی کنی؟

من همه جور تجربه ای داشتم . 

با همه جور ادمی‌هم نشست و برخاست کردم .فرق ادم سالم و مریض رو خوب میفهمم چون از هر دوقشر دورم زیاده .

اما اینو قطع به یقین میگم . 

اونی ک بعد قهر با یکی از اعضا یهو اجتماعی بودنش گل می‌کنه . زرنگ میشه و کمک میده در صورتی ک قبلا باسن مبارک رو از زمین برای برداشتن یه قاشق بلند نمی‌کرد 

کسی ک با بچه های بقیه گرم میگیره در صورتی ک قبلا از بچه فامیلا متنفر بود ، قطعا هدفش چرزوندن یکیه 

وگرنه  این ادما به مهربونیت و کمک کردن و اجتماعی بودن و...آلرژی شدید دارن😉

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
من همه جور تجربه ای داشتم . با همه جور ادمی‌هم نشست و برخاست کردم .فرق ادم سالم و مریض رو خوب میفهمم ...

افرین قشنگ معلومه تجربش کردی

نمیدونم چرا اینا نمیفهمن

من همه جور تجربه ای داشتم . با همه جور ادمی‌هم نشست و برخاست کردم .فرق ادم سالم و مریض رو خوب میفهمم ...

اگر همه جور ادم دیدی و دنیا دیده ای از تاپیک ی ادم عصبی به یکی دیگه نباید برچسب بزنی

اره راست میگی. حالا برو بیرون عقده هاتو جای دیگه خالی کن

سر صب خاستم چندتا ضرب المثل راجب حال الانت بگم و برم 

اول اینکه بعضیا مثل تو خار تو چشم بقیه رو میبینن و شاخه تو چشم خودشون رو نه 

دوم اینکه آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن اینه شکستن خطاست وقتی بهت میگیم دختر جاری ات رو احساست تاثیر گذاشته و تونسته تورو عصبی کنه پرخاش نکن رو  خودکنترلی کار کن 

عقده ای هم خودتی بای

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
عزیزم همه حرفات قشنگ و بجا بود ولی بخدا من از دست کارای اون ناراحت نشدم اون وضع مالیش بده شوهرش اعتی ...

بیشتر مراقب همین یکی باش . چون همون عمه که گفتم فتنه رو شروع کرد متاسفانه هم همسرش معتاد بود هم زندکی‌خوبی نداشت ...

مراقب زندگیت باش و اینقدر هم ساده نباش ک بگی وقتی وضع داغون زندگیشو میبینم دیگه کاراش ب چشمم نمیاد . اتفاقا تو خانواده شوهر باید کارای همه ب چشمت بیاد و اینطور دوست و دشمنتو بشناسی !

لطفا ب حرفم گوش کن و النگوتو عوض نکن 

الان النگو عوض کنی فردا باید مبل عوض کنی برسلیقشون 

پسفردا تو اسم بچت دخالت میکنن  

مرحله بعد مثل عمه های من برای این زن عموم این بود ک نمیزاشتن بچشو مهد کودکی ثبت نام کنه ک دلش میخواست و میگفتن گرونه😐 

ببین از الان دستشونو از زندگیت کوتاه کن یک عمر در آسایش باش🖐🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
اگر همه جور ادم دیدی و دنیا دیده ای از تاپیک ی ادم عصبی به یکی دیگه نباید برچسب بزنی

من دنیا دیده نیستم ادعایی هم ندارم و نخواهم داشت . فقط طبق تجربه های ک برام رخ داده بود اسی رو راهنمایی کردم . 

دقت کن . اسی رو راهنمایی کردم .‌ک خدا وسکر تو هوا قاپید کاری هم ب بقیه ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
بیشتر مراقب همین یکی باش . چون همون عمه که گفتم فتنه رو شروع کرد متاسفانه هم همسرش معتاد بود هم زندک ...

میفهمم چی میگی اصلا رابطه ای باهاش ندارم ولی از بیرون قشنگ دخالت میکنن 

من دنیا دیده نیستم ادعایی هم ندارم و نخواهم داشت . فقط طبق تجربه های ک برام رخ داده بود اسی رو راهنم ...

بخدا نمیدونم اینا چشونه اومدن با من دارن میجنگن هزار تا جیز نمیدونن دختر جاری من یه آدم سطح پایین اصلا کسی قبولش نداره فقط،من از رفتاراش تعجب کردم

بعد میگن خوب سوزوندنت

اون هیچی نداره شوهرش خوب نیست چرا باید منو بسوزونه

وقتی جاریام جمع میشن جایی صدبار زنگ میزنن پیام میدن پاشو بیا حتی خواهر شوهرم حتی برادرشوهر

ولی اون همه از متنفرن پشت سرش بد می‌کن خب چرا من باید از دست اون بسوزم.

میفهمم چی میگی اصلا رابطه ای باهاش ندارم ولی از بیرون قشنگ دخالت میکنن

خوبه ک عاقلی و حد اقل متوجه دخالتاشون میشی .

مهم نیست . یکی دو سال که ببینن هیچ راه نفوذی به تصمیمات و زندگیت ندارن خودشون میشینن سرجاشون و خسته میشن .

فقط کوتاه نیا . زاصلا هم نمیخاد زبون درازی کنی یا حرفی بزنی . با لبخند و خوش رویی جوابشونو بده اما فقططط کار خودتو کن . سلیقه‌خودتو پیاده کن . و بهشون اجازه دخالت نده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
2810