2777
2789
عنوان

دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 71 پست
از جواب دادنش به کاربرا میشه فهمید چرا جاریش اینو آدم حساب نکرده انقدرم سوخته این وقت صبح خواب و از ...

ولی تو بیشتر سوختیا

برو مشقامو بنویس برو مدرسه تا دیرت نشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم میخواد این موقع صبح تاپیک بزنم عجب گیری کردیم همه میگن اگه مهم نیست چرا صبح تاپیک زدی

کاملا مشخصه جاریت چرا آوم حسابت نمیکنه و مقصر قهر کیه از همینجا میگم دم جاریت گرم حسااااابی سوزوندتت که خواب و ازت گرفته سر صبح به این میگن یه رو کم کنی حساااااااابی 👌👌

خوب من هزار تا مشغله دارم الان خوابم نمی‌رفت اومدم تاپیک زدماون خانوم میگه حتما خیلی موفق شده بسوزون ...

خیلیامون مشکلمون اینه که فکر میکنیم باید به هر چیزی واکنش نشون میدیم،خودمم جدیدا وسواس فکری گرفتم از همین فکر و خیالا هم اومدم اینجا

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

کاملا مشخصه جاریت چرا آوم حسابت نمیکنه و مقصر قهر کیه از همینجا میگم دم جاریت گرم حسااااابی سوزوندتت ...

افرین واقعا باهوشی 

ببین چقدر بدبختی که اینموقه اومدی داری با کسی که نمیشناسیش بحث میکنی برو خدا روزیت جای دیگه بده 

خیلیامون مشکلمون اینه که فکر میکنیم باید به هر چیزی واکنش نشون میدیم،خودمم جدیدا وسواس فکری گرفتم از ...

اگه مشکلی داری فقط اینجا تاپیک نزن

میان چرت و پرت میگن و قضاوت میکنن هزار تا چیز نمیدونن بعد میان نظر الکی میدن

استارتر عصاب مصاب نداره😂😂😂😂😂

چرا بخدا دارم امروز زنداداشم داره از یه سفر مسافرتی میاد از ۹ قراره بریم خونشون من الان تاپیک زدم همه میگن اگه مهم نبوده چرا الان تاپیک زدی باید زیرش می‌نوشتم که چرا الان تاپیک زدم

قصدش مشغول کردن ذهن تو و به هم ریختن تو بوده . ک متاسفانه گویا موفق هم شده .

بابا احساساتتونو ندین دست همچین آدمایی مریضی .

اینا مریضم میخان شما هم مریض کنن.

شما برای تو پوری زدن باید با همسرت هماهنگ باشی . بهش بگو فلانی تو جمع های این چنینی با این کارا میخاد اذیتم کنه . تو بیشتر بهم توجه کن .

توجه شوهرت که روت باشه بخدا اون از حسودی می‌ترکه😂 

مثلا شوهرت بگه بچه رو بده من نگهدارم تو میتونی راحت بخور 

یا مثلاً موقع شام بگو جلو بقیه مراقب باشه مثلا برنج مجدد خود جوش برات بکشه .

اینا رو یاد شوهراتون بدید تباها.

بعد ببین چطور خفه میشه و اگر هم خفه نشه ته دلش می‌دونه ک چون رفتار همسرت باهات خوبه رفتارهای بد اون اصلا ب چشمت نمیاد و مهم نیست 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
قصدش مشغول کردن ذهن تو و به هم ریختن تو بوده . ک متاسفانه گویا موفق هم شده .بابا احساساتتونو ندین دس ...

طرف مگ چیکار کرده.چون تو جمع شاده شده مریض.پیش نیومده یروزایی حالت خوب باشه خیلی شیطونی کنی؟

اسی صبحت بخیر ،ببین عزیزم هر کی هر جوری که میخواد رفتار میکنه حالا یا رفتارش خوبه یا بده ،مهم خودتی که برات مهم نباشه ،اگه ادم خوبیه دوتا چیز خوب ازش یاد بگیر ،اگه بده رفتارش زشته بازم دوتا چیز خوب ازش یاد بگیر ،اینکه اون رفتاری که به نظرت چیپ و سطح پایینه رو خودت انجام نده ، زندگی به انداره کافی دشوار هست دیگه بخاطر دختر جاری کام خودتو تلخ نکن ،مهم خودتی و همسرت و بچه ات ،انرژیتو برای این جمع خانوادگی بذار

قصدش مشغول کردن ذهن تو و به هم ریختن تو بوده . ک متاسفانه گویا موفق هم شده .بابا احساساتتونو ندین دس ...

عزیزم همه حرفات قشنگ و بجا بود ولی بخدا من از دست کارای اون ناراحت نشدم اون وضع مالیش بده شوهرش اعتیاد داره و هزاران چیز. دیگه دلیلی نداره که موفق شده باشه اگه هم رفتاراش حرص دهنده بوده وقتی وضع داغون زندگیش می‌بینم کاراش دیگه به چشمم نمیاد

2810