2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 127 پست
متاسفانه امروز حال همه بی اعصابن تحت فشارهای زندگیو بدتر از اون رفتار درست رو تو شرایط بحرانی نمیدون ...

اول رفتم کلانتری فک میکنید چی گفتن بهم گفتن شکایت نکن دردسر درست نکن واسه خودت!! رفتم به کلانتری دیگه گفتش فردا بیا کاراش و بکن 

شما میدونید اگه من ازش شکایت کنم اسم و فامیلم و میفهمه یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بهش فحش دادم اولش وقتی بهم از عمد زد ولی دوسه تا اونم زشت نبود ولی اون دو ساعت تمام واستاده بود ...

خدا نعلتش کنه که دهنتو بهم ریخته شماره پلاکشم میاس برداری حتما شکایت کن حرف ماشین هم بزن پیاز داغشو زیاد تر کن به که خوردن بیوفته

دختر نازم

اول رفتم کلانتری فک میکنید چی گفتن بهم گفتن شکایت نکن دردسر درست نکن واسه خودت!! رفتم به کلانتری دیگ ...

بله میفهمه تو شکایت نامه ثبت میشه دیگه

دردسر چرا؟! در هر صورت شما پارک بودین ایشون زده به ماشینتون و فحاشی کرده خود فحاشی مجازات داره

اونجا دوربین مداربسته بود میتونین تو شکایتتون ساعت رو تاریخ رو مشخص کنین و درخواست فیلمای دوربین رو بدین

همجنسته دیگه تحویل بگیر

واقعأ آقایون همه اینجوری نیستن کلی آقا بودن که اونجا واستادن نزارن یارو بیاد حمله کنه واسم آب اوردن ماشینم و بردن تو حیاطشون که این روانی بهش آسیبی نزنه وای آدم کثیف هم زیاده کم نیست! این آقا هم که اینجا این و گفته خودش اینجوری نیست که این و گفته

اول رفتم کلانتری فک میکنید چی گفتن بهم گفتن شکایت نکن دردسر درست نکن واسه خودت!! رفتم به کلانتری دیگ ...

ارع چون اگ پروند تشکیا بشع و برع دادگاه خوانده باید بدونع خواهان کیع؟

ولی یع کارای دیگم میشع کرد

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
بله میفهمه تو شکایت نامه ثبت میشه دیگهدردسر چرا؟! در هر صورت شما پارک بودین ایشون زده به ماشینتون و ...

بله ولی اولش که بهم زد من عصبانی شدم با لگد زدم به ماشینش و فحش دادم که بیشتر عقب نیاد آسیب بزنه به ماشینم هرکی بود هصبانی میشد ولی همین و داستان نکنن

ربطی ب جنسیت ندارعزن این مدلی هم میشناسم باید ب عام اختصاص بدم؟

شایدخانمام باشن ولی خیلی کم ولی آقایون این مدلی پره اینقده که توخونه روخانماشون شاخ شدن وعرزدن ببخشیداالبته دیگه یادگرفتن فک می کنن کسی ان درواقع هیچی نیستن 

ارع چون اگ پروند تشکیا بشع و برع دادگاه خوانده باید بدونع خواهان کیع؟ولی یع کارای دیگم میشع کرد

چیکار ؟ میشه بگید؟ چون هم نمیخوام اسم و فامیلم و بدونه نه میخوام خانوادم و کسی بفهمه هم میخوام پد رشو دربیارم که دیگه به خودش اجازه نده هر رفتاری کنه خصوصأ با یه خانم

همیشه بعد فاجعه میانولی تو همچین شرایطی شما به آرامشتون مسلط باشین رفتار درست تری رو انجام بدین که ب ...

اولش عصبانی شدم لگد زدم به ماشینش چون چسبوند به ماشینم از عمد ولی بعدش اون حمله ور شد و پشت هم چرت و پرت میگفت و تهدید میکرد که ماشینت و له میکنم باهات کار دارم حالا ببین منم داشتم ازش فیلم میگرفتم گفت گوشیت و خورد میکنم

اول صب مستقیم برو پیش دادستان شهرتون و ماجرا رو مختصر توضیح بدین و بگین از لحاظ تامین امنیت جانی برای خودم و خونوادم از این فرد میترسم.

توی روند دادگاه خعلی از گنده لات ها جلوی خودکار نتونستن قد علم کنن این یارو ک عددی نیس

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
بله ولی اولش که بهم زد من عصبانی شدم با لگد زدم به ماشینش و فحش دادم که بیشتر عقب نیاد آسیب بزنه به ...

ربطی نداره

برای شما دردسری نمیشه

هرچند انتهای این شکایتا سازش و صلح میشه اما اگر ماشینتون خسارت دیده باید پرداخت کنن و اینکه بابت حرفای زشتی که زدن حداقلش عذرخواهی میکنن و همینکه پیامک بره براشون یکم دست وپاشونو جمع میکنن که دفعه بد تکرار نکنن

واقعأ آقایون همه اینجوری نیستن کلی آقا بودن که اونجا واستادن نزارن یارو بیاد حمله کنه واسم آب اوردن ...

گلم اونایی که اونجا وایستاده بودن باشمادعوانگرفتن چون طرف دعوای شمانبودن درحقیقت اونی که اونجاازشماطرف داری می کرد اگه طرف دعواتون بود واکنشی که اون آقاداشت واونم قطعاخواهد داشت 

2810