2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

743 بازدید | 127 پست

دیروز با یه دیوونه روانی تو خیابون دعوام شد

مرد بود از این عقده ایا اومدم پارک کنم بهم راه نمیداد منم بهش راه ندادم همونجا پارک کردم اومد دنده عقب گرفت زد به ماشینم منم با لگد زد تو ماشینش پیاده شد از ماشینش حمله ور شد کلی فحشای رکیک بهم داد اومد من و بزنه فرار کردم همسایه ها جمع شده بودن این همچنان حرفای زشت میزد بهم خیلی حالم بده که یه مرد اونهمه به من حرف زشت زد و به خودش اجازه داد بیاد حمله ور شه سمت من 

از یه طرف میترسم ازم فیلم گرفته باشن پخش کنن تو مجازی آبروم بره که تو خیابون دعوا کردم با یه نر ، از یه طرف حالم بده که چجوری شده که هرکی به خودش اجازه میده با آدم اینجوری حرف بزنه، حتی بارها زنگ‌زدم به پ لیس نیومد!!! هرچی واستادم 

یسری پسر اومدن واستاده بودن آروم کنن دعوارو وگرنه یارو میزد من و 

حالم خیلی بده نکنه فیلم گرفته باشن ازم پخش شه از یه طرفم غرورم له شده که یکی اینهمه به من توهین کرد به عنوان یه خانم 😞

چه بد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید اصلا با مردا بحثی نکرد بهش راه می‌دادی هزار بار بهتر از شنیدن عرعراش بود 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
چه بد

خیلی وحشتناک بود از بس خانوادم همیشه من و مقصر میکنن حس میکنم اینجا هم تقصیر من بوده مطمئنم بفهمن میگن مقصر تو بودی نباید هیچی میگفتی  ولی یارو از عمد اومد زد به ماشینم منم تازه تصادف کرده بودم ماشین و درست کرده بودم دیگه گر گرفتم با لگد زدم به ماشینش و بهش فحش دادم (آش غال ، عو‌ضی) وای اون بدترین حرفارو زد بهم بعدش گفت خانواده نداری سر سفره ی پدر مادرت بزرگ نشدی بی کس و کاری چرا خانوادت نمیان نجاتت بدن  

خیلی وحشتناک بود از بس خانوادم همیشه من و مقصر میکنن حس میکنم اینجا هم تقصیر من بوده مطمئنم بفهمن می ...

چه مرد آشغالی .... ببین دم به دقیقه پلیسو می‌گرفتی می گفتی ای واااای داره منو فحش میده داره دعوا میشه زود بیایید 

متاسفانه امروز حال همه بی اعصابن تحت فشارهای زندگی

و بدتر از اون رفتار درست رو تو شرایط بحرانی نمیدونن

از نظر فرهنگی هم که خانم ها همیشه سرکوب شدن بعد داستان چند سال اخیر بهتر نشد که بدترم شد

شماره پلاکشون رو برمیداشتین میرفتین دفتر خدمات قضایی شکایت ثبت میکردین ازشون بابت حرفای زشتی که زدن باید ادب بشن

فیلم نگرفتن بد جلو مردم اونه که ابروش رفته چون مث زن فحاشی کرده

منم بهش فحش دادم اولش وقتی بهم از عمد زد ولی دوسه تا اونم زشت نبود ولی اون دو ساعت تمام واستاده بود من و بزنه اگه مردا نبودن میزد کن و کلی حرفای بد زد حالم خیلی بده نمیتونم به کسی چیزی بگم ولی ازش فیلم گرفتم آخراش شکایت کنم ازش

2810