2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 127 پست
خب قانون اغلب با مرداستهمش از اول میخوان زن کوتاه بیادبرای همین هار شدنمیدونن که اول کسی حوصله شکایت ...

قانون تو زمدگی زن و شوهری با مرداست نه دیگه تو خیابون زن غریبه رو بزنی قانون با مرد باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قانون اغلب با مرداستهمش از اول میخوان زن کوتاه بیادبرای همین هار شدنمیدونن که اول کسی حوصله شکایت ...

پعف 

هرکیم برا خودش ی قانون میزاره والا 

کی میخواد این چیزا درست بشه خدا میدونه 

اما همشم با مردا نیستا من خیلی موردای اینجور دیدم که خانوم حقشو‌گرفته و‌ دیشو هم گرفته یا مثلا ماشینی چیزیش خراب شده خسارتشو بهش دادن 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خدا نعلتش کنه که دهنتو بهم ریخته شماره پلاکشم میاس برداری حتما شکایت کن حرف ماشین هم بزن پیاز داغشو ...

ترسید آخرش در رفت بعید میدونم پلی س کاری کنه خانمارو به مسخره میگرن 

بخدا میترسم پیدام کنه اسی د بپاشه از بس روانی بود وقتی زنگ زدم پ لیس نیومد که امنیتم و برقرار کنه مع ...

😐😐

عزیزم شما اول تکلیف خودت رو مشخص کن که میخوای یا نه اجباری نیست که

همه یه جایی از زندگیشون میترسن اما بهش غلبه میکنن

اول صب مستقیم برو پیش دادستان شهرتون و ماجرا رو مختصر توضیح بدین و بگین از لحاظ تامین امنیت جانی برا ...

واقعأ؟ حس میکنم پلی سا جدی نمیگیرن بخدا من سعی میکنم زندگی آروم و بی دردسری داشته باشم 

اون راه نداد اول داشتم پارک میکردم اومدم پارک کردم زد به ماشینم فاصله داشتم با ماشینش که دنده عقب گر ...

عزیز دلم من میدونم چی میگی. میدونم حق با تو بوده.

ولی نمیشه با مرد دهن ی دهن-شد عاقبت نداره. کااش پلیس رسیدگی میکرد حیففففف.

ب جرم زن بودن باید از-حقت بگذری و سکوت کنی

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
یعنی فک می کنی ازدفترقضایی آدرس می دن ؟

فک نمیکنم مطمئنم

متشاکی حق خوندن شکایت نامه و مطالعه پرونده رو داره که مشخصات و آدرس هست، از دفتر خدمات قضایی هم مشخصات ثنای شاکی یا متشاکی میشه گرفت تو ابلاغیه ها هم معمولا اسم و فامیلی نام پدر و آدرس شاکی و متشاکی قید میشه 

منظورمو یابدگرفتی یامن بدگفتم شرمنده قصدجسارت نداشتم هروز شاهدچندین تاپیک هستم حالاراست ودروغش ونمی ...

یع بار میرفتم مغازع دوستم یکی داشت خارج میشد منم درو باز کردم اول اون بیاد بعد من برم داخل،، برگشت گفت بد نگاه میکنییی؟ گفتم درو واست باز کردم، یاعلی🖐

چن ماه بعد فهمیدم برادرخانم یکی از دوستانم بودع و وقتی منو دید خعلی خجالت کشید.

میخام بگم رفتارای ما عصبی وار هست و یع جامعه ایم مث ب.م.ب ساعتی ک در حال نزدیک شدن ب زمان  ا نفجاره.

باید روی فرهنگمون ب شدت کار کنیم، هر کی ب نوبه خودش و توانش.

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
واقعأ؟ حس میکنم پلی سا جدی نمیگیرن بخدا من سعی میکنم زندگی آروم و بی دردسری داشته باشم

پل یس برای کلا نتری هست و حوزه اختیاراتشون کمه . دادستان خیلی دستش بازه. جوری طرفو میکوبع تا آخر عمر از کناز خانوما رد نشع چ برسع..

و شمام همینقدر ک اینجا استرس داشتی دقیقا همین استرسو اونجا نشون بدع.

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
سکوت کردن یعنی قبول اشتباه شما اشتباه نکرده بودین ایشون رفتارشون معقول نبوده میتونستن کوتاه بیان و ب ...

منم واسم عجیبه 

من آدمی هستم که هیچوقت از حق خودم کوتاه نمیام حتی تو خانواده و این تابو هست تو این جامعه حتی جلوی خانواده ولی به نظرم هیچ آدمی حتی نزدیکانت نمیتونن حقت و ضایع کنن چه برسه یع نر تو خیابون

2810