2777
2789
عنوان

به پارتنرم گفتم گوشیتو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 87 پست

کات 

اگه همه اینجوری دوست پسرشون رو امتحان کنن میبینن اون حرفای قشنگ هزیونه

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور به علط کردن بیوفته

ی هفته که گوشی نداری گوشیتم که گرفتی روشنش نکن حالا حالاها تا بچه پررو حساب کار دستش بیاد بذار ازت کااااااااملا بی خبر بمونه ببین چیکاز میکنه

بشدت درست میگی اینکه بخوام کات کنم و تموم کنم واقعا اشتباهه نمیخوام چنین کاری کنم الان ولی انتظارم ر ...

میدونه ک ی حسی بهت دست داده و ی جوری شدی

بذار یکم بگذره بهتر نیشی و منطقی تر میتونی فک کنی

اگ فک میکنی فاصله بگیری بهتره در حد چند روز فاصله بگیر 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خرید گوشی که بنظرم واقعا خیلی انتظار ریاده ، درسته چند ساله باهیمم ولی زنش نیستم که بخواد برام گوشی ...

واسه چی خرید گوشیو میگی انتظار زیاد؟؟ یعنی ارزشت اندازه ی یه گوشی نیست؟؟  خرید گوشی کمترین چیزیه که واسه دختر مورد علاقه میشه انجام داد .خودتو دست کم نگیر .

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
اره بهش گفتم تو حاضر نیستی یه گوشی بدی من و گیدونه ناراحتم ولی دیگ ادامش ندادم و تموم کردم همونجا دا ...

من نظرم اینه ک چون ۷ ساله باهاشی عمرتو گذاشتی کلا بحث جدایی و کات رو نیار ک بعدش پشطمونی واسه خودت بمونه

و منم نمیدونم بینتون چی گذشته باید ببینی تو این ۷ سال واست چیکار کرده 

اگر کارای زیادی کردی حالا ازین کارش‌ بگذر ولی اگ‌کلا هیچ حرکت مثبتی نزده یکم باید فاصله بگیزی ب خودش بیاد

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
ی هفته که گوشی نداری گوشیتم که گرفتی روشنش نکن حالا حالاها تا بچه پررو حساب کار دستش بیاد بذار ازت ک ...

همین‌ فکر رو دارم خودم شرایط دارم گوشی دیگه ایی بگیرم دستم ولی میخوام‌ کلا هیجی نگم بهش

اگر پیشتهاد داد بیا گوشی رو بهت بدم چی کنم؟؟؟

قبول کن یا بگو گوشی خودم درست شد ولی ممنون ازت.

یادت باشه دشمنت نیس طرف

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
واسه چی خرید گوشیو میگی انتظار زیاد؟؟ یعنی ارزشت اندازه ی یه گوشی نیست؟؟ خرید گوشی کمترین چیزیه که ...

من انتظار شام نهار خوراکی شارژ حتی گوشی خودش رو داشتم ولی خرید کردن یه سری چیزا رو نمیخوام‌ ازش چون زنش نیستم

من نظرم اینه ک چون ۷ ساله باهاشی عمرتو گذاشتی کلا بحث جدایی و کات رو نیار ک بعدش پشطمونی واسه خودت ب ...

تموم این سال ها فقط واسه اینکه بمونم و نرم‌همه کاری کرده ولی نه اونقدر کار شاخ و بزرگی چون منم هیچی ازش نخواستم‌کلا ، الان هم دقیقا نمیخوام‌رابطه ۷ سالم رو حراب کنم

من انتظار شام نهار خوراکی شارژ حتی گوشی خودش رو داشتم ولی خرید کردن یه سری چیزا رو نمیخوام‌ ازش چون ...

بحث انتظار تو نیست ...بحث سر ارزش هاست .

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
2810