2777
2789
عنوان

به پارتنرم گفتم گوشیتو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 87 پست
خودش بشدت اصرار داره حتی هر رور بریم ببرون ولی من‌نمیرم ، مثلا قرار میزاره من نمیرم ، خیلی دیر میر ...

خب پس عادیه 

ولی  میشه بدونم چرا تو این مدت نیومده جلو؟؟

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
حس میکنم تورو همدم خودش نمبدونهادمیک ب کسی وابستکی داره و دوسش داره براش ارزشمنده دیگ همه تلاششو مبک ...

نه‌بشدت وابسته هست بهم خیلی زیاد حتی اوتقد که اون منو میخواد من اصلا نمیخوامش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط نداریم من تازه امسال بعد ۴ سال رفتم دانشگاه اون تاره کار پیدا کرده ، حتی الانشم باز شرایطش رو ...

چ ناجور 

ای بابا

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

اسی کلا رو اینجا حساب باز نکن

خودت عاقلانه و منطقی تصمیم بگیر 

بچه بازی در نیار ک آی باید این کارو کنی وگرنه منو نمیخوای 

اینجا دارن فقط ی بُعد از رابطه شما رو میبینن و کلی قضاوت بیجا میکنن

تو میشناسی طرفتو پس طبق همون بشین فک کن ک باید چ ری اکشنی نشون بدی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اسی کلا رو اینجا حساب باز نکنخودت عاقلانه و منطقی تصمیم بگیر بچه بازی در نیار ک آی باید این کارو کنی ...

بشدت درست میگی اینکه بخوام کات کنم و تموم کنم واقعا اشتباهه نمیخوام چنین کاری کنم الان ولی انتظارم رو رد کرده ازش دلگیرم

خیلی واقعا خیلی ، حالا بنظرت چی کنم چجوری باهاش رفتار کنم از الان به بعد ، ارتباطم رو قطع کنم؟؟؟

من ک میگم نکن

الان بهش فهموندی ک ازین کارش ناراحتی شدی؟؟ 

الان اوکین؟ قهر این داستانا نییت؟

الان چیکار کنم پس ، نه واقعا نمیتونه انتقال بده اینو میدونم خودم

هیچی عزیزم ناراحت نباش، چون وقتی نمیتونه انتقال بده دیگ واقعا انتظار ب جایی نیست

قهر و.... نکن الکی 

چون داری میگی دوست داره و آدم خسیسی نیس

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من ک میگم نکنالان بهش فهموندی ک ازین کارش ناراحتی شدی؟؟ الان اوکین؟ قهر این داستانا نییت؟

اره بهش گفتم تو حاضر نیستی یه گوشی بدی من و گیدونه ناراحتم ولی دیگ ادامش ندادم و تموم کردم همونجا داستان رو ، از الان باید قهر کنم ینی؟

2810