2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بعضیا دوست ندارن واقعا نمیدونم چرا نظر یکی از کاربرا انقدر به همه فشار اورده😐

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

النگو که اصلا 

کلا طلا های ظریف و خاص میپسندم اونم نه استفاده مدام 

مناسبتی چیزی استفاده میکنم 

به مامانم میگم کاش یکی بود که واقعا دوستم داشت،میگه خریدنی بود برات می‌خریدم ولی قسمتیه مامان:)

من هم دوس دارم هم ندارم بود و نبودش مهم نیس برام 

دارم ولی نمیندازم گاهی فقط، حتی النگوهامم هر چند وقت ی بار میندازم باز درمیارم دلمو میزنه خیلی ک دستم باشه بعدشم حس میکنم با همه لباسام ست نمیشن برای همین مطابق با لباسام میندازم 

ولی اینک بگم ظریف دوس دارم یا درشت رو نمیدونم چون بستگی داره از مدلش خوشم بیاد یا ن کاری ب ظریف و سنگین بودنش ندارم

روبا دستش به انگور نمیرسه میگه ترشه هرکی نداره میگه خوشم نمیاد کی هست که دلش طلا نخواد

کسی نگف از طلا بدش میاد

یکی از کاربرا گفت النگو خزه تکپوش قشنگه

حالا همه پولدارای لعنتی سایت ریختن سرش و ضرب المثل میزنن

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
احساس میکنم تو ۷۰ سالگی شاید بخوام استفاده کنم🤣💔

تا اون زمان که شما ۷۰ سالت بشه طلا شده کرنی ۷۰ میلیون😂احتمالا اگه با  النگوی طلای زرد بری بیرون  بدون دست برگردی خونه😃 و بین راه دزد دستتو با النگوهات بکنه ببره

تا اون زمان که شما ۷۰ سالت بشه طلا شده کرنی ۷۰ میلیون😂احتمالا اگه با النگوی طلای زرد بری بیرون بد ...

یعنی ۷۰ سالگیم‌ هم قراره ایران باشم ؟ 💀💀💀💀💔

🍷🌊You'll be the saddest part of me

2810