2777
2789

ی زن ک همیشه از طرف شوهرش تحقیر میشه کتک میخوره تازه شوهرش طلاقشم نمیده پولداره و خرج درست درمونی هم نمیده حتی بچه هاشم کتک می‌زنه در حدی ک آرزوی مرگشو دارن برای اونم اگه خطایی بکنه بااونی ک غرق خوشبختیه یکیه؟ سوتفاهم نشه منظورم خودم نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه زن اینطوری میشناختم

خیانت کرد و شوهرش طلاقش داد و با اون مرد ازدواج کرد خوشبخت شد

شوهرش به خودش و بچش گشنگی میداد مریض میشدن دکتر نمی‌برد حتی اگه تو خونه جون بدن و...

اگه خیانت نمی‌کرد نمیتونست جدا بشه

آقایون دعوت به دوستی ندن

حلا این وسط خیانت چه کمکی به اون خانوم میکنه بهتره تلاششو واسه جدا شدن کنه تا اینکه بخواد تلافی کنه یا یا هر چیز دیگ ای 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

خیانت یعنی اول  تو هین به خودت و ارزش‌های وجودی خودت بعد به شوهر بچه هات عزیز اول مشاوره برید حتما نیاز به تراپی داره رابطه تون اگر درست نشد وکیل بگیرید و جدا بشید کارتون نادرست و زشته در همه جای دنیاست نه فقط توی ایران 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

بنظرم اگه با این همه بد بودن طرف و عذاب دادنش اگه میتونه بپیچونه و به هر نحوی خیانت بکنه پس یعنی داره واسه جدا شدن کم کاری میکنه ضمن اینکه الان خیلی پروسه طلاق راحت تر از قدیمه

قدیم اجازه نمیدادن زن اصلا حرف بزنه

در کل خیانت ارزش خود ادمو میاره پایین بهتره تمرکزشو و انرژی و ریسکشو بزاره رو جدا شدن

خیانت خیانته تمام با چرت پرت توجیه نکنین این کار کثیف توروقران عادی سازی نکنین

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

2810