2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 84964 بازدید | 661 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی خوشگلن 😍😍😍😍😍

مرسی عزیزممم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

عزیزم خیلی خوب هستن حتی از آبجی خودم بیشتر دوستشون دارم از بس خوبی دیدم میگن چرا سفید گرفتی فکر میکن ...

مگه ارزشت به طلاست که بخوان با نخریدنش برات ارزش قائل نشن ؟ یعنی یک انسان رو با جسمی مثل طلا مقایسه میکنن ؟! 

متأسفم...اکثر خانواده های ایرانی اینطوری اند

من معلم زبان انگلیسی هستم😍آموزش مجازی و حضوری زبان دارم 💗 با پایین ترین قیمت😳 بیاید و بل من زبان انگلیسی یاد بگیرید😍هر جلسه کلاس خصوصی ( به صورت مجازی) ۵۰ تومن ، و هر جلسه به صورت حضوری ۸۰ تومن برای پایه های هفتم ، هشتم، نهم، دهم، یازدهم . شماره ارتباط ایتا / تلگرام : ۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵
مگه هنوز کسی النگو میندازه؟

بله خداروشکر پولشو داریم النگو هم میندازیم دستمون

هر شهری فرهنگ و رسم خودشو داره 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
میشه بپرسم شغل همسرت چیه مبارکت باشه انشا..بسلامتی استفاده کنی به حرف خواهرشوهرتم گوش نکن عوضشون هم ...

معدن دارن عزیزم ممنون

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مگه ارزشت به طلاست که بخوان با نخریدنش برات ارزش قائل نشن ؟ یعنی یک انسان رو با جسمی مثل طلا مقایسه ...

اره ارزشم به چیزای با ارزشه💋

بله خداروشکر پولشو داریم النگو هم میندازیم دستمونهر شهری فرهنگ و رسم خودشو داره

همینو بگو😍😅

اینایی که میگن مگه کسی میندازه و فلان پس چرا ویترین طلافروشیا همش النگوعه

چون خودشون ندارن اونجوری میگن وگرنه النگو برای دست درست کردن دیگه یعنی چی ک کسی استفاده میکنه یا نه 

اره ارزشم به چیزای با ارزشه💋

لابد فردا برات مرغ و گوشت میگیرن میارن خونتون ‌که از ارزشت کم نشه یه وقت😂😂🤣

من معلم زبان انگلیسی هستم😍آموزش مجازی و حضوری زبان دارم 💗 با پایین ترین قیمت😳 بیاید و بل من زبان انگلیسی یاد بگیرید😍هر جلسه کلاس خصوصی ( به صورت مجازی) ۵۰ تومن ، و هر جلسه به صورت حضوری ۸۰ تومن برای پایه های هفتم ، هشتم، نهم، دهم، یازدهم . شماره ارتباط ایتا / تلگرام : ۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵
اسی عکستو میزاری من ببینم

عزیزم بعداً ک‌کسی نبود می‌زارم شما و ی کاربر دیگه رو تگ میکنم الان پر بازدید شده میترسم شناسایی شم

عزیزم چجوری قفل کنم

2810