2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 87728 بازدید | 661 پست
تاپیک قبلیتو دیدم تو افق محو شدمفک کنم برای شما کلا فقط وزن مهمه زیبایی هیچ اهمیتی نداره

عزیزم من خودم سرویس سفید میپسندم 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

الان اوناییکه یه النگوپلاستیکی هم ارزوشونه میان میگن مگه کسی النگومیخره

کلا خز شدن النگو با گرون شدن طلا رابطه مستقیم داره 😅

اگه راست میگن خزه خب بخرن نندازن بزارن توخونه سرمایست 

ولی داسته باشن که نگیم حسووووودددددن 😁

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه هستین لایک کنید عکسمو بزارم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

تاپیک قبلیتو دیدم تو افق محو شدمفک کنم برای شما کلا فقط وزن مهمه زیبایی هیچ اهمیتی نداره

بله عین فامیلای ما🤣فق هرچی بزرگتر و توچشم تره مهمتره اگ رنگ و مدلش جدید باشه فک میکنن بدله🤣

پس چرانصف ویترین طلافروشیاالنگوئه هنوز

جهت کور کردن چشم بقیه😂

بعدم خب چون اکثریت می‌خوان سبک بردارن مدلهای جدید همه سبک هاست ولی من خودم اگه قرار باشه صد گرم طلا بندازم گردنبند سنگین میخرم که تو چشمم نباشه کسی هم نبینتش دستمم قطع نکنن😂

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
چرا تو ذوق بقیه میزنی؟

عزیزم این از ذوق گذشته توی این چند روز انقدر این النگو هارو کرده تو چشممون که نگو

بابا ماکه حسود نیستیم

خدا صد برابرشو بهش بده

ولی اینجوریم درست نیست

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
خودم اینجوری برداشتم از همش سنگین تر بود لنگه ای دوازده گرمه ظریف هم داشت اما خودم خواستم این باشه ک ...

اینارو ۴۰۰ م گزفته نامزدت ؟؟؟ 

نانزدت پولداره ؟؟ 

اینهمه پوول داشته خدایی؟؟

ترو جان جدت ولمون کن

جدم سید نیست 😂😂😂😂😂

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

اسی حرف کسی برات مهم نباشه 

ادمای اینجا چه جایگاهی تو‌زندگیت دارن ک‌بخان درمورد پسندت نظر بدن0؟؟

بنظرم چیزی رو ک‌خودت پسندیدی و انتخاب کردی رو با حرف دیگران تغییرش نده و دهندبین‌نباش

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
2810