2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 74878 بازدید | 660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی اینجایی که تو این تاپیک معرفی کرده رو میشناسه؟؟؟؟
https://www.ninisite.com/discussion/topic/14981909/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%86%D9%87-%D9%85%D8%A8%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF-%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88-%D8%B4%D9%87%D8%B1?postId=361692803

عزیز دلم خیلی نازن کجا با همسرت اشنا شدی ؟

ممنونم گلم جاریم هم کلاس مدرسم بود

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

خیلی زشتههه

ممنونم عزیزم❤️🙏

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

چقدر درگیر طلایی 😂

عزیزم از ناراحتی و غصه و خیانت بگم اونوقت خوشحال میشید؟

دلش خواستهمنم میخوام طلا بردارم همیشه سنگین‌تر ش رو برمیدارم چون سلیقه مهباز یه چی پیدا کردین تا آخر ...

تیغ زن دیگه چیه واقعا آدم شوهر خودشو میتیغه؟

بعضیا از رو عقل و فهم حرف نمیزنن فقط میخان ی چیزی گفته باشن

تو که وزنش برات مهمه کاش یچیزی برمیداشتی اجرتش کم باشه چون طرح النگوت واقعا حال بهم زنه🤢 حیف اون ۱۴ ...

حیف نیست گلم ارزشم بیشتر از اینهاست 😍

اسی کاملا سلیقه ایه من خودم طلای پهن و ضخیم خوشم میاد النگوهای شبیه مال توعه .. مباارکه گلم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
حالا بعضیا چرا انقد حرصشون گرفتهعجب

این ک چیزی نیست یکی میگه شوهرتو تیغ زدی یکی میگه حیف پولی که دادی یکی میگه زشته من انتقاد پذیرم خودم خواستم نظر بدن ولی بعضیا فرق نظر و بیشعوری رو نمیدونن انگار 

اسی کاملا سلیقه ایه من خودم طلای پهن و ضخیم خوشم میاد النگوهای شبیه مال توعه .. مباارکه گلم

ممنونم خوشگلم ❤️ 

2810