2777
2789

مرتیکه برام حتی مهم نیس خیانت کنه انقد ک بداخلاق و نفهمه....فقط میخام بدونم واقعا ممکنه آدم شانسی دستش بخوره این همه مراحلو طی کنه برا بلاک؟اخه دلیلی نداره بلاگم کرده باشه!چون ی اکانت دیگه هم دارم ک اونو بلاک نکرده.بعد ازش پرسیدم یادته ک بلاکم کردی یا دستت خورده گفت یادمه اعصابمو خورد کردی .گفتی کی؟ گفت یادم نیس😐 آخرین چتمونم خیلی عادی بود مال ۲ روز پیش تو گوشی من همه چی عادی

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواسته آخرین بازدید رو نبینی.

اکانت دیگه ات رو یادش رفته

با اون پیام بدی اونم بلاک میکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
میخواسته آخرین بازدید رو نبینی.اکانت دیگه ات رو یادش رفتهبا اون پیام بدی اونم بلاک میکنه

نه بابا ما اصلا تو فاز بازدید نیسیم میدونه ک من اصلا چک نمیکنم و برامم مهم نیس انلاین باشه یا نه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

خودش داره میگه اعصابمو خوزد کردی یعنی عمدن کرده

آخه خورد نکردم خب!خودش همیشه درپغ ورت میبافه خیلی درپغگویه مثلا میگوزه میگه من نبودم تو بودی درحالی ک من میدونم خودم نبودم

از لج اینکارو کرده حتما از ستت عصبی شده ولی دوست داره

نه بابا دوسم ک نداره خاک بر سرش الهی بمیره انقدر بم چیز میگه

من ی بار یکی رو بلاک کرده بودم اصلن خبر نداشتم. نمی‌دونم چطور شده بود می بود

چ برنامه ای؟ ایتا؟

تلگرام خیلی خجالت کشیدم. از طرف

وا مگه میشه ادم دستش بخوره؟

بعدم شوهرمن گفت خودم کردم هرچی دلیلشو پرسیدم نگقت

2810