2777
2789
عنوان

داره حالم از درس بهم میخوره و ب متاهل شدن فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۳

هنوز سنی نداری

کلی وقت داری واسه ازدواج

البته قبول دارم که سن ازدواج تو بعضی جاها اوند درحد ۱۷_۱۶سال ولی به نظر من اصلا خوب نیس

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

یه جمله ای خوندم ک میگه پسرا وقتی موفق میشن به ازدواج فکر میکنن و دخترا زمانی ک شکست میخورن.‌‌‌..پاش ...

منم یکسال دور بودم با یسال تاخیر دارم شرو میکنم 

روند عالی داشتم بجز این دو هفته 

اصلا فضای دانشگا یچیز دیگس 

خوابگاه اصن ...

ادم بی اعتماد بنفسی ام . این مدت مهمانای چرتو پرت امد هی تیکه پروندن ک چقد میخونی دیگ نا امیدم کردن 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
الهی بگردممتاسفانه فضای دورم مسمومه بهم انگیزه نمیدن بیشتر نا امیدم میکنن تاثیر اوناس

از همون فضای مسموم تجربه کسب کن، تو برعکس اونا بشو، خودتو بکش بالا پیشرفت کن بعد همونا حسرت کار و تحصیلاتت رو میخورن تازه موردهای خیلی بهتری هم برای ازدواج سر راهت قرار میگیره

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
۲۳

همسنیم من دخترم دوسالشه خیلییییییی خداروشکر میکنم به خاطر وجود دخترم ازازدواجمم پشیمون نیستم اما همین امروز با خودم فکرمیکردم ای کاش درس می‌خواندم تا دستم توجیب خودم بود

شرایط اقتصادی خیلی سخته مردای بیچاره به زور میتونن برسونن درستوبخون تاخسرت نکشی

دوس داشتی یه متاهل بی سواد بودی؟

بعد ازدواجم میشه خوند 

دنیا ک به اخر نمیرسه با شوهر کردن

دوستم متاهله و دانشجو دکتری دولتی

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
هنوز سنی نداریکلی وقت داری واسه ازدواجالبته قبول دارم که سن ازدواج تو بعضی جاها اوند درحد ۱۷_۱۶سال و ...

پیش ما حدود ۲۴  ۲۵ هس سن ازدواج 

تاثیر گزاشته روم

پیش ما حدود ۲۴ ۲۵ هس سن ازدواج تاثیر گزاشته روم

ایشالا به زودی با یه آدم مناسب ازدواج میکنی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

از همون فضای مسموم تجربه کسب کن، تو برعکس اونا بشو، خودتو بکش بالا پیشرفت کن بعد همونا حسرت کار و تح ...

دقیقا همینه 

اتفاقا وضع زندگیشون افتضاهه ک به من این حرفو زدن

مرسی بابت انگیزه عزیزم

منم یکسال دور بودم با یسال تاخیر دارم شرو میکنم روند عالی داشتم بجز این دو هفته اصلا فضای دانشگا یچی ...

به بعضیا باید گفت اگه با حرف زدنت نمی تونی کمکی کنی

حداقل با حرف نزدنت کمک کن

من به غیر از والدینم و خواهرام به کسی نگفتم ک میخوام برای کنکور بخونم

بعضیا کلا انرژی منفی ان و انرژی خوارن

توهم سعی کن با این دسته آدما زیاد راجب اهدافت صحبت نکنی 

بعد ازدواجم میشه خوند دنیا ک به اخر نمیرسه با شوهر کردندوستم متاهله و دانشجو دکتری دولتی

مجردی خواندن راحت تره بعدم هر مردی کنارنمیاد خودتم کارت سخت تره باید ناهارشام بزاری خونه تمیزکنی شب شوهرت میاد بشینی پیشش درستم ادامه بدی الان خونه پدرت مامان میپره میشوره راحتی درستم می‌خونی 

ایشالا به زودی با یه آدم مناسب ازدواج میکنی

مرسی عزیزم 

ارزومه با دوس پسرم ازدواج کنم ولی نمیشع

به بعضیا باید گفت اگه با حرف زدنت نمی تونی کمکی کنیحداقل با حرف نزدنت کمک کنمن به غیر از والدینم و خ ...

اره واقعا حرف درستی زدین نباید میگفتم 

گزاشتم تو بوق و کرنا 

2810