2777
2789

بهش بگو عزیزم،من دوروز پیش که داشتم میومدم خونه پدرم ازش پشت تلفن پرسیدم ماهی تداری درست کنی ؟(اخه پرسید چی ناهار بپزم)گفت نه ندارم اما دیروز رفت خرید درست کرد،مامانته عزیزم درست میکنه حتما

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم خونه باباته تو نخوری کی بخوره وضعشم که خوبه اونا شاید عقلشون نمیرسه تو خودت ماهی یا هرچی هست به مامانت بگو بهم بدین تا راه بیوفتین خودتون اول زندگی دستتون تنگه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

خبب مامانته وقتییی انقدر هوس کردی مگه میشه بهش نگی؟؟بهش بگو برات دزست کنه بخوری 

تازه من ن تنها اونجا میخورم از گشادی ی قابلمه هم میگیرم برای وعده بعدی 😁😁😂😂والاااا آدم خونه باباشم باید تعارف کنه؟؟

من یبار تعارف کردم داداشم بهم گفت تو همونی بودی ک ی عمر اینجا مثه کیسه برنج خابیده بودی حالا تعارف میکنی ؟

ی بی بی چک دیگ هم بذار شاید باردار باشی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

خوب من‌باشم به مامانم‌می‌گم‌شوهرم‌دوس نداره نمی ذارم برا خودم. برا ناهار سرخ‌کن‌بیام‌ناهار 

ولی علایم بارداری هم به این‌زودی نمیاد تازه آزمایشتم منفی شده به بارداری ربطش نده 

مامانته‌ها راحت باش بهش بگو. اصلا زشت نیست

ولی وقتی شوهرت برای خریدن ماهی دستش تنگه

با چه جراتی اقدام به بارداری کردی😫

آزمایشت منفی بود باردار نیستی دیگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خوب من‌باشم به مامانم‌می‌گم‌شوهرم‌دوس نداره نمی ذارم برا خودم. برا ناهار سرخ‌کن‌بیام‌ناهار ولی علایم ...

خودمم احتمال میدم باردار نباشم فقط شکمو شدم🤣با این که قبلا هیچی هوس نمیکردم هاااا

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

نفهمیدم چه ارتباطی بین بارداری یا عدم بارداری و ماهی وجود داشت 🐟 🐠 🐡 🦈 🐜🎣 🐟 🐠 🐡 🦈  🎣 🐟 🐠 🐡 🦈 

از سوپرمارکت های اسنپ ماهی قزل آلا صورتی از برند های مه پروتئین و شارین می تونی سفارش بدی 

نیم کیلویی ۴۰۰ و کیفیت خوبی داره از نظر من که البته آشپز ماهری نیستم بخوام نظر بدم

اما طعم خوبی داره و حتی شوهر من که تو مجردیش ماهی نخورده هم ماهی خور شد 

استخونم نداره بره تو مخت

مامانته‌ها راحت باش بهش بگو. اصلا زشت نیستولی وقتی شوهرت برای خریدن ماهی دستش تنگهبا چه جراتی اقدام ...

وضع مالیمون خوبه این ماه یه چک سنگین داشت باید پاس میکرد از ماه دیگه راحت میشیم همم شوهرم عاشق بچه هست مجبورم یکیم که تو این دوره زمونه با این گرونیا دست امثر مردم تنگه دیگه نمیشه که تا آخر عمر بگیم دستمون تنگه بچه نمیخواییم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
2810