2777
2789
عنوان

جن زدگی یا بدخابی ترخدا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 70 پست
مادرش کلا ترکش کرده؟ احیانا از بعد رفتن مادرش شروع نشده کابوساش؟

کلا نه همینجوری قهر کرده رفته یکماهی میشه. قبل اونم بود.تو کل روز ذهنش خیلی درگیره بخاطر درس.بعضی وقتا ک موقع بدخوابی باخودش حرف میزنه از درسا و معلمش هم میگه. بنظرتون شاید بخاطر مشغول بودن ذهنش در کل روزه؟؟؟؟

اهان واقعا. ؟؟؟؟نه وقتی بدخاب میشه تا میبرمش دسشویی و صورتشو میشورم خوب میشه بعدش میخابه منم چهارقل ...

یه قرآن بزار بالا سرش  آیت الکرسی بخون و 4قل قبل خواب فوت کن بهش. 

یه حرز امام جواد تو لوله نقره بخرن براش  بندازه گردنش همیشه باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان واقعا. ؟؟؟؟نه وقتی بدخاب میشه تا میبرمش دسشویی و صورتشو میشورم خوب میشه بعدش میخابه منم چهارقل ...

توی خونشون دعوا نبوده ؟؟ شاید اثرات دعوا باشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
۹سالشهچطوریه میشه راهنماییم کنین

ببین کبود میشه زخم میشه 

جن زدگی باشه هی میگه ی نفر اونجاس یا 

با بچه بازی میکنه 

یاخیلی چیزای دیگ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
واقعا... خداکنه اینطور باشه چند دیقه قبل پاشد باخودش خندید و حرف میزد خیلی ترسیدم

من میگم شاید شوک عصبیه

توی خونشون دعوا نبوده ؟؟ شاید اثرات دعوا باشه

دعوا نه ولی قبلا خیلی فیلم و کلیپ های ترسناک و زامبیا و هیولا میدید ترسش از اون موقع شروع شد براش دعا گرفتیم بهتر شد ولی الان باز شروع شده 

دعوا نه ولی قبلا خیلی فیلم و کلیپ های ترسناک و زامبیا و هیولا میدید ترسش از اون موقع شروع شد براش دع ...

بدنش ترس مونده 

ترسشو بلدید بردارید 

اره عزیزم تحت فشاره اخه بنده خدا جن زدگی اینجور نیست که

خب بنظرتون ظبیعیه اینطوری یه ترس ساده هس یعنی؟ اینکه شب پا میشه از ترس میلرزه یا باخودش حرف میزنه میخنده

من بهت میگم بچه بیچاره از همه طرف تحت فشاره دچار شوک عصبی شده و تمرکز نداره دیگه

اره اخه مامانش خیلی غد و لجبازه با داداشم قهر کرد رفت الان دو سه باره رفته دنبالش نمیاد... اینم همش تو خودش میریزه گاهی میبینم قائمکی گریه میکنه میگم گریه کردی میخنده میگه نه چرا 

2810