2777
2789
عنوان

جن زدگی یا بدخابی ترخدا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اخه مامانش خیلی غد و لجبازه با داداشم قهر کرد رفت الان دو سه باره رفته دنبالش نمیاد... اینم همش ...

بچه رو ببرین روانشناس 

اینجور پیش بره بدتر میشه درسم دیگه نمیتونه بخونه 

جن زدگی اینجور نیست من اینقدر اطلاعات از جن و جن زدگی دارم اندازه موهای کلم 😂😂

جنم دیدم حتی 

ولی جن زدگی نیست این بچه روحش مریض شده و با ضمیر ناخودگاهش که چیزای ترسناک توشه قاطی شده و این حرکتش نوعی جلب توجه هس  البته غیر ارادی

بچه رو ببرین روانشناس اینجور پیش بره بدتر میشه درسم دیگه نمیتونه بخونه جن زدگی اینجور نیست من اینقدر ...

خاهش میکنم تورخدا بیشتر راهنماییم کنین .ارع راست میگی غیر ارادی پامیشه میخنده دست میزنه بعد ک میگم امیرحافظ چته خاب بد دیدی جن دیدی میگه نه نه دستاش تکون میده میخابه یهویی دوباره پامیشه دورورش نگاه میکنه باز میخابه 

خاهش میکنم تورخدا بیشتر راهنماییم کنین .ارع راست میگی غیر ارادی پامیشه میخنده دست میزنه بعد ک میگم ا ...

عزیزم با مادرش حرف بزنید بخاطر بچه گناه داره 

جن که اگه بخواد اسیب بزنه نمیمونه تادخوابت ببره تو بیداری میاد همجا میاد حتی اثارشو گاهی اطرافیان میتونن ببینن

زنگ بزنید مادرش بخاطر بچه همراهمیتون کنه برین پیش روانشناس این بچه سردرگم شده و ترس از دست دادن داره

بچه ها مثل ما نیستن که همچی رو تحمل کنه تا یه حدی تونایی دارن

عزیزم با مادرش حرف بزنید بخاطر بچه گناه داره جن که اگه بخواد اسیب بزنه نمیمونه تادخوابت ببره تو بیدا ...

لعنت ب پدر و مادرش بشه هردوشون مغزور و غد هستن از دست ماهم کاری بر نمیاد پسرش داره پیش من جون میده خاک برسرشون کصافتا 

لعنت ب پدر و مادرش بشه هردوشون مغزور و غد هستن از دست ماهم کاری بر نمیاد پسرش داره پیش من جون میده خ ...

دقیقا علائمش همین علائم برادرزادتونخ

عزیزم به پدر و مادرش بگو و درجریان بزارشون دور از جون خدای ناکرده فردا اتفاقی نیفته بگن چرا به ما نگفتید

لعنت ب پدر و مادرش بشه هردوشون مغزور و غد هستن از دست ماهم کاری بر نمیاد پسرش داره پیش من جون میده خ ...

این بچه فقط از لحاظ روحی اسیب دیده من با اطمینان بهت میگم جن زدگی نیست لینک مقال پست نمیشه نمیدونم چطور برات بفرستم بری بخونی

یه اختلال هست تو نوجوانان و بچه ها به اسم اختلال کابوس های شبانه

اره درست میگی من رفتم جستوجو همون کابوس های شبانه هس بخاطر استرس و افسردگی هس این بچه هم بخاطر دوری از مادر و برادرش افسرده شده. حتما با پدرش حرف میزنم یا روانشناس ببرمش خوب بشه بخدا روانیم کرد من همش فکر تسخیر و جن زدگی بودم 

اره درست میگی من رفتم جستوجو همون کابوس های شبانه هس بخاطر استرس و افسردگی هس این بچه هم بخاطر دوری ...

عزیزم انشالله زودتر خوب شه چیزی نیست بچه تحت فشاره با والدینش حرف بزن اونا که گوششون نیست این بچه از دست نره مشگلو از ریشه حل کنن فردا از غم و غصه دور از جون پناه میبره به الکل و مواد 

بخاطر بچه گاهی باید گذشت کرد

2810