2777
2789
😂😂😂😂😂اتفاقا بیشتر بهم اثبات شد حق داره مث خاله خانباجی های توی کوچه

هر جور دوسداری فکر کن

فقط لطف کن برو بیرون

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش حوصلم نشددوتا پیام اول رو خوندم فقط ولی پدربزرگت چقد ادم حامی و خوبیه خداحفظش کنه

آره بیچاره 

با یه سوپری کوچیک خرج خودش و مامانبزرگم و داییم و سه تا بچه هاشو میده 

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم‌ تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
خونواده خودش هم تو همین کوچه هستن

خب بدتر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی طولانی شد نخوندم ولی خوب من در حد چند روز بخاطر بیماری شوهرم رفتم موندم خونه این و اون سر روز س ...

عزیزم داییم خونه داره رفت یه شهر دیگه بخاطر زنداییم مستاجر شد 

الانم چند ماهه زنداییم نبوده خونه خودشون بودن نه خونه بابابزرگم

همون ببین اسی الان دختر خواهرشوهره کامل درجریان ریز ودرشت زندگی اوناس تواون ساختمون کل خاندان شوهر ا ...

عزیزم من الان خبر دارم بخاطر اینکه همون مامان زنداییم این طرف و اون طرف حرف زده 

من چرا قبلا خبردار نبودم 

من حتی نمیدونستم آوردنش امروز مامانم گفت 

بعد مادرشوهرم اینطرف شهر خبر داشته قبل از من 

در ضمن ما شهرمون کوچیکه همه فامیل هستن 

خونواده زنداییمم تو همیت کوچه هستن

خدایی تا صدا رفته بالا همه خبردار وایسادن کوچه اصن خیلی‌ امنیتی فضا

اونا تو کوچه بودن صدای جیبشون خیلی بلند بود در تراس هم باز بود واضح صدا میرفت تو کوچه 

کوچه خلوته بخاطر همین صدا به گوش بقیه میرسه

عزیزم من الان خبر دارم بخاطر اینکه همون مامان زنداییم این طرف و اون طرف حرف زده من چرا قبلا خبردار ن ...

چی بگم والا هردو مقصرن شاید یکی بیشتر یکی کمتر ولی هیچکدوم صدرصد بی تقصیر نیست...حالا هرچی که هست انشالله که ازاین به بعد زندگی خوبی داشته باشن داییتون حالش خوب شه سرپابشه  زندگیشون سروسامون پیداکنه ومشکلاتشون حل شه 

جدا از این بحثا چه فامیل پیچ تو پیچی دارین😵‍💫گیج شدم..چرا اینقد فامیلی ازدواج میکنین...

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  

واقعا زندگی کردن با قوم شوهر خیلی عذاب آوره حتی اگه فرشته باشن....بنظرم اگه خانواده شوهر کمکی هم میکنن بخاطر جبران کمبودهای پسر خودشونه پس منتی نیس

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  
جداست؟!عزیزم جدای شما با جدای ما فرق دارعصدا دعوا رفته بالا شش تا عروس عمو تو کوچه خبر دار وایسادن م ...

اونا تو کوچه بودن داشتن حرف میزدن

در تراس خونه دایی هم باز بود وقتی اینقدر بلند جیغ زدن که ما از تو خونه صداشونو شنیدیم اونا تو کوچه نشنون 

جدای شما چه مدلیه‌؟؟؟

عزیزم من خونواده شوهرم تو همه کاریم سرک میکشن مدام قصد شکر آب کردن رابطه منو شوهرمو دارن بعد از ۵ سال و ۹ ماه هنوز کاری داشته باشن غر میزنن بیا کمکمون 

اونوقت زنداییم که تا به حال کاری برای خونواده بابابزرگم نکرده و کاری بهش ندارن مثل خیلیا فضول نیستن هر کی میاد خونه داییم یا هرجا میرن بفهمن و خبردار باشن اگه این جدا بودن نیست پس چیه؟

من حاضرم جای زنداییم باشم با اون شرایط 

والا من خونم تو شیشست 

زنداییم همه میدونن مقصر خودشه و خونوادش 

اینو من نمیگم اینو همه آشناهای مشترکمون میگن همه اطرافیان 

حتی روزی که داییم با داداش زنداییم دعوا کرده یکی اومده به داییم گفته چرا کتکش زدی نمیدونی این خونواده منتظرن یکی کتکشون بزنه دیه بگیرن گشنه نمونن

اووووهکامل نخوندم ولی داییاتم کم مقصر نبودن

کجاش مقصر بودن؟؟ 

منتظر بودە داییت برەداییت خیلی بد‌کرد کە خودش نرفت،مگە زنش نیس؟؟خب ناراحتە ازش انتظار داشت از دلش در ...

عزیزم داییمم کم از اون ناراحت نبود 

میدونی بخاطر رفتار زنداییم چقدر حرف از مردم شنیده که گفتن زنش رفیق داشته تو اون شهر که می‌گفته نمیام؟؟ 

مام بهش گفتیم خودت برو اما میگفت خسته شدم دیگه 

میگفت نمیخوامش خیلی اذیتم کرده 

ببین چقدر تو این چندماه اذیت شده که قید زنی که ۲۰ سال باهاش زندگی کرده رو زده

عزیزم داییمم کم از اون ناراحت نبود میدونی بخاطر رفتار زنداییم چقدر حرف از مردم شنیده که گفتن زنش رفی ...

والا چی بگم،نمیخوام یک طرفە ب قاضی برم ولی زندگی بیست سالە ارزش اینو داشت بری حرف زنتو بشنوی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
کجاش مقصر بودن؟؟

خب طبیعتا تو اون خونه به قدرییی اذیت میشده که یک ماه کامل گریه میکرده که نمیخوام بیام و میگفته خودکشی میکنم و فلان ولی نمیام و راضی نمیشده

بعدشم باز اونجا هم رسیدن نزاشته این زنش بره عروسی اینم شروع کارای داییت بوده انقدر یه طرفه به قاضی نرید

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

2810