2777
2789

سال دیگه بیایم بخونیم ببینیم به کدومشون رسیدیم🙂♥️

خودمم میگم🙂

🌱رسیدن به خودآگاهی و شخصیت دلخواهم

💵 درامد از کار مورد علاقم

🫂رابطمو با همسرم بهتر کنم

🙋مامان خوبی باشم برای دخترم

💪 اندام مورد علاقم و وزن۵۵کیلو

شمام بگید🤗🤗

از این حال دربیام خونمونو عوض کنیم بزرگتر کنیم قرضامونم بدیم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برکت خونمون بیشتر شه 

با آدم های بیشتر دوست شم 

شوهرم بیشتر دوستم داشته باشه🤭

مامان خوبی باشم

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

ان شاالله میتونی حتما🤗

ممنون عزیزم انشالله سال بعد هممون به خاسته هامون برسیم💋

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چه تاپیک قشنگی 🙂❤️

با عشقم ی زندگی آروم و پر از عشق داشته باشم 💙

همه چی آروم باشه همه چی عالی باشه 🩷

سایه پدر و مادرمون بالا سرمون باشه 👑

تو کارش موفق ترین باشه روحیش خوب باشه خوشحال باشه 💚

و همیشه پول دستش باشه و پولش پر برکت باشه 🤍

آجیام دوستام ی بخت عالی نصیبشون بشه و به آرامش برسن ❤️

عاشق پیتزا 🍕❤️