2777
2789
عنوان

افسردگی لطفا بیاین

139 بازدید | 19 پست

دوستان پیش اومده براتون خیلی یهویی مثلا حس بدی بگیره وجودتون رو من خیلی یهو چندروزه خیلی بهم ریختم منی که جونم به جون بچم بسته حس میکنم کمتر دوسش دارم اصلا دارم تایپ میکنم دوس دارم جیغ بزنم از این حس نمیدونم چه مرگم شده😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نگران نباش گاهی همه ما اینطوری میشیم آرامشت را حفظ کن و سعی کنی به چیز های مثبت فکر کنی و هر کاری که حال دلت را خوب کنه کنی و سعی کن با ادم های دارای انرژی مثبت بیشتر در ارتباط باشی در اینستا و جامعه

البته نمیشه گفت حتما دچار افسردگی شدی اکثرا به خاطر سبک زندگی اشتباه و روزمرگی دچار چنین حالتی میشیم

راه حلش هم اینه که حتما اهدافی رو برای خودتون مشخص کنید و برای رسیدن بهش تلاش کنید. حتما برنامه روزانه تون رو بنویسید. پیاده روی و باشگاه تو برنامه تو داشته باشید. با دعا خوندن حتی به زبان فارسی مدیتیشن کنید این طوری یادداوری میشه براتون که یکی هست که همیشه هواتون رو داره

سلام عزیزم نگران نباش گاهی همه ما اینطوری میشیم آرامشت را حفظ کن و سعی کنی به چیز های مثبت فکر کنی و ...

اصلا پیش خواهرمم نتونستم این حسم رو به زبون بیارم احساس گناه داره خفم میکنه من بسیار رو بچم حساسم و وابسته نمیدونم چرا حالم دگرگون شده با حرف شماها یکم آروم میشم فقط

شماهم مثل من به بچتون اینجور شدین؟دارم دق میکنم

من همش دارم سرش داد میزنم آخر شبم عذاب وجدان میگیرم خواب نمیرم کلا روانی شدم تو راهی هم دارم دیگه بدتر میترسم اون که بیاد بدترم بشم 😔

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته نمیشه گفت حتما دچار افسردگی شدی اکثرا به خاطر سبک زندگی اشتباه و روزمرگی دچار چنین حالتی میشیم ...

دقیقا موافق نظر ایشون هستم من از بس تو خونه بودم اینجور شدم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته نمیشه گفت حتما دچار افسردگی شدی اکثرا به خاطر سبک زندگی اشتباه و روزمرگی دچار چنین حالتی میشیم ...

ی مدت خیلی فشار روم بود ی مشکلاتی پیش اومد نمیدونم این حال میتونه از ناراحتی برای اون مشکلات باشه یا نه فقط خدا کنه روم نمونه و از سرم بپره این حس بد😭😭

من همش دارم سرش داد میزنم آخر شبم عذاب وجدان میگیرم خواب نمیرم کلا روانی شدم تو راهی هم دارم دیگه بد ...

کاملا درکت میکنم عزیزم شما میتونه بخاطر بارداریتونم باشه این بهم ریختگی

آدم‌ی شبه دچار افسردگی نمیشه

بمرور زمان انقدر فشار تحمل میکنه تا ب شکل افسردگی میزنه بیرون

شمام حتما ی علتی داره

ی چیزی روانتونو اذیت کرده

ته ذهنتون نگرانی ای چیزی دارین

اگ نه

شاید تغییرات هورمونی باشه

یکم بگذره بهتر میشین

اگ دوسدارین ب خودتون برسین

خونه رو مرتب کنین

ی چیز خوشمزه درست کنین

فردا ی ساعتیو پیاده روی برین

بذارین زودتر این حالت بد ازتون دور شه

آدم‌ی شبه دچار افسردگی نمیشهبمرور زمان انقدر فشار تحمل میکنه تا ب شکل افسردگی میزنه بیرونشمام حتما ی ...

کاملا درست میگی این یکسال گذشته خیلی فشار رومون بود خیلی ضربه خوردیم خیلیم تو خودم میریختم

2810