2777
2789
عنوان

افسردگی لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
اگه میتونی برو یه ورزش شاد من الان شرایطشو ندارم خیلی روحیت عوض میشه

منی ک عاشق بیرون رفتنم چندروزه اصلا حالشو ندارم برم بیرونم همش دارم خودمو سرزنش میکنم که ی مادر چطور میتونه ب حسش به بچش شک کنه😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی مدت خیلی فشار روم بود ی مشکلاتی پیش اومد نمیدونم این حال میتونه از ناراحتی برای اون مشکلات باشه یا ...

بله حتما میتونه از اون باشه تاب آوری تون رو پایین آورده، ظرفیت روان تون پر شده باید به خودتون کمک کنید تا دوباره آرامش تون رو بدست بیارید و اصلاااا نزارید مزمن بشه. بدونید همه مون حال بد رو تجربه میکنیم منتهی شدت و مدت رفتار یا حال بد در ما متفاوته. اگر باور کنید هرچه که هست در فکر و مغز شماست و ساخته ی ذهن شماست و هیچ کس هم به اندازه خودتون نمی تونه کمک تون باشه، باهاش کنار میایید و دنبال راه حل میرید. 

یه سفر کوتاه تو برنامه تون داشته باشید از اطرافیان تون برای مراقبت از بچه تون کمک بگیرید یه ساعت هایی رو برای خودتون اختصاص بدید. شده هفته ای یکبار کلاس خط یا نقاشی کودک برید خوبه. به لحاظ روان شناسی هم ثابت شده خط و نقاشی در روحیه تاثیر داره. همون طور که می دونید از تفسیر نقاشی و خط یک فرد  یه سری اطلاعات هم میشه بدست آورد.

یه سفر کوتاه تو برنامه تون داشته باشید از اطرافیان تون برای مراقبت از بچه تون کمک بگیرید یه ساعت های ...

ممنونم عزیزم آره سعی میکنم اصلا نذارم این حس تقویت بشه و طولانی بشه مرسی از راهنماییت