2777
2789
عنوان

همسرم بلاخره این نقطه ضعفمو به روم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 61 پست
مرد که نباید به این چیزا کار داشته باشهباید از خداشم باشه که رفت و آمد کمه😂😂منم کلی عمه و عمو دارم ...

همسرم اصلا خانه زنک نیست اصلا جزئی نگر نیست و اهل رفت و امدم نیست ولی خب هرکس باشه براش سوال پیش میاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم اصلا خانه زنک نیست اصلا جزئی نگر نیست و اهل رفت و امدم نیست ولی خب هرکس باشه براش سوال پیش میا ...

خب همین حرف منو بزن

بگو با فامیل حال نمیکنم😂

زور که نیس

بابا الان نصف مردم با فامیل حال نمیکنن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چرا متوجم بقیه همسن سالام با فامیل هاشون اینور اونور میرن ما همیشه تنهاییم

ماهم تنهاییم مامان بابام همش خونه هستن هیچکس نیست بیاد خونمون با کسی رفت و امد نداریم ولی آسیب هاشون رو داریم تحمل میکنیم

هرکیی از دور بینه فک میکنه حتما خانوادم بدن که رفت و امد نداریم ولی اخه من نگاه میکنم انقدر مادر پدر ...

اسی قطعا شما خیلی خوبید و محترم ولی شاید زیادی حساسی ن و این باعث شده بقیه نتونن نزدیکتون بشن.ببین (همسر من میگه مامانِ منو خیلی اذیت کردن)حالا اذیت شون چی بوده؟؟؟مادر شوهرم میرفته مدرسه شبانه روزی،جاری ها و برادر شوهرهاش می گفتن چرا میری و...بعدا جاری هاش خودشون هم رفتن مدرسه شبانه روزی و ادامه دادن .این یکیش که خیلی ساده ست.اصلا یه چیزهایی  رو بعنوان بدی فامیلهاشون میگن که آدم تعجب میکنه درحالی که منی که از بیرون میبینم خودشون هم رفتارهایی دارن که واقعا بده ولی خودشون اون بدی هارو نمیبینن

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
نمیتونم قبول کنم همه سمی بودن فقط شما خوب بودیدخانواده شوهر منم اینجورین، با همه قطع رابطه ن و البته ...

عزیزم واقعا بعضیا نافشون رو با بدبختی بریدن..مادر خوده من از اول همش زیر دست و پای پدرم بود از بس کتک میخورد..مادرشوهره هی گوشش رو پر میکرد هنوزم خاطره بد اون روزها تو ذهنمه...ندونسته قضاوت نکن در کل میگم..بخاطر همین خانواده پدری که از اول مادرمو مارو نمیخواستن..خانواده مادری هم هروقت اومدن پیش مادرم فحش کششون کردن سرد شدن..ما بدی نکردیم اتفاقا هم پدر و مادرم هردو دلسوز و کار راه انداز بودن همیشه فقط آدمای ساده و بی زبونین بقیه حقشونوخو دن.

اسی قطعا شما خیلی خوبید و محترم ولی شاید زیادی حساسی ن و این باعث شده بقیه نتونن نزدیکتون بشن.ببین ( ...

نمونش این که عمم خونه نداشت امد شهر ما شوهرش هل پوچ هم نداشت بابام بشون خونه داد و سرپناه اینا یک سال اونجا بودن رایگان و بعدش رفتن، و ناراحت بودن از اینکه چرا ما بشون غذای رایگان ندادیم!!! اما با این وجود ما باشون رابطمونو قط نکردیم و ادامه دادیم اما اونا قهر کرد حتی تشکر نکردن که بشون سرپناه دادیم این یه نمونه کوچیکشه

به شدت برام بلد شده اینکه بقیه بالخره هفته ای دوتا مهمان دارن یا ماهی یبار مهمانی دعوت میشن ولی ما ن ...

بنظرم اگر برای همسرت مهمه،همین الان این مساله رو حل کنید چون بعدا میتونه مشکل ساز بشه

خب همین حرف منو بزنبگو با فامیل حال نمیکنم😂زور که نیسبابا الان نصف مردم با فامیل حال نمیکنن

اره زور که نیست منم جوابشو دادم و قانع شد و صحبت تموم شد دلیل اینکه حرفش اذیتم کرد چون خودم این مورد رو نقطه ضعف خودم میدونم میشه گف این جریان تنها و بدترین نقطه ضعفمه من خودم ادم اجتماعی و رفت و امدی هستم

میگن رفت وامدنداریم مردمی نیستین هیچی حرص خوردم لال شدم مامانم خانواده بابام خیلی ادیتش کردن قطع راب ...

فکر کنم به ما هم همینو بگن واقعا از دور جوری بنظر میاد که مردمی نیستیم

عزیزم واقعا بعضیا نافشون رو با بدبختی بریدن..مادر خوده من از اول همش زیر دست و پای پدرم بود از بس کت ...

من قضاوت نمیکنم دارم چیزی که از خانواده همسرم دیدمو میگم، با هیشکی رفت و آمد ندارن چون خیلی خودخواه و خودشیفته هستن، ادم سمی خودشون هستن ولی بقیه رو بد میدونن، من که از بیرون رابطه فامیلیشون نگاهشون میکنم میفهمم و کاملا حق رو به بقیه میدم که با اینا رفت و آمد نمیکنن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

نمونش این که عمم خونه نداشت امد شهر ما شوهرش هل پوچ هم نداشت بابام بشون خونه داد و سرپناه اینا یک سا ...

گلم من فقط قصد کمک داشتم چون واقعا تو شرایطش هستم و چون دیدم آدم واقع بینی هستی و از اول گارد نگرفتی و توهین نکردی،خواستم از تجربه م بگم؛اینکه بعضی مواقع خودِ ماهم عیوب و بدی های بزرگی داریم که نمی بینیم و فقط بقیه رو سرزنش میکنیم...

امیدوارم با همسرت خوش باشید و خوشبخت بشی 🌹

2810