2777
2789
عنوان

همسرم بلاخره این نقطه ضعفمو به روم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 61 پست
واقعا فامیلای مارو یشناسه کلا ناامید میشه . اما این قضیه برام خیلی بلد شده مثلا به دوستم زنگ میزنم ه ...

ولش کن برین کافه بیرون رستوران با دوستاتون وقت بگذرونین 

خیلی وقتا غریبه از فامیل بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خورد شدن نداره مدل زندگی هر کی یه جوره بیخیال منم تقریبا هیچکسو ندارم به کتفمم نیست چیکار کنم خوب

مگه دست خودمونه..منم از بچگی زیاد خاطره بد دارم سر همین طرف پدری و مادری..اینا عروسشون رو‌نخواستن بین ما و نوه های دیگه فرق گذاشتن..فامیلای مادری هم همینجور..همیشه برام سوال بود این همه فامیل پس چرا هیشکی نمیره نمیاد؟یه مدته دیگه بیخیال شدم هرکس طبق مرام و معرفتش رفتار میکنه همون ذات.مگه میشه یه هم خون دوستت نداشته باشه؟اگه نداره پس بی ارزشن...خودت با خانواده ات خوش باش.منم همینم خیلی خون گرم و زود جوشم اما فک و فامیل درست و حسابی نداریم..از اون فیس و افاده ایان همشون.خب با برادرخواهرتون مشکل دارید گناهه بچه هاچیه این وسط؟؟

برای خودم این قضیه بلد شده و تبدیل شده به وسواس فکری اینکه چرا بقیه رفت و امد دارن ولی ما به هرکیی خ ...

فقط تو نیستی 

ما هم همینیم 

همه آدما اینجور چیزا براشون پیش میاد بخدا 

اگه بخوام برات تعریف کنم تا صبح باید بیدار بمونی 

اسی ناراحت نشو لطفا ولی همسر منم مثل شما با هیچکدوم از اقوامشان رفت و آمد ندارن طوری که حتی عروسی ها ...

هرکیی از دور بینه فک میکنه حتما خانوادم بدن که رفت و امد نداریم ولی اخه من نگاه میکنم انقدر مادر پدرم خوبی میکنن به بقیه ، کار راه بنداز هستن من خودم اخیرا برای فامیل نزدیک امدم یه کار خیر کردم که کمکش کنم بعد از اینکه ازم سود برد شروع کرد آسیب زدن به من و الان درگیر دادگاه و شکایت هستیم اصلا خیلی عجیبه

نمیتونم قبول کنم همه سمی بودن فقط شما خوب بودید

خانواده شوهر منم اینجورین، با همه قطع رابطه ن و البته که آدم سمی خودشون هستن 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

مرد که نباید به این چیزا کار داشته باشه

باید از خداشم باشه که رفت و آمد کمه😂😂

منم کلی عمه و عمو دارم رفت و آمد صفر.خیلیاشونم ایران نیستن کلا.سال هاست رفتن.

فقط با یه عموم ارتباط داریم

همسرم اصلا براش مهم نیست

حوصله فامیلای خودشم نداره تازه

یه بار البته موقع عروسی ازم پرسید نمیخوای بیشتر دعوت کنی از فامیلاتون؟گفتم نه بابا ازشون خوشم نمیاد

چون فک کرد من تو رودربایستی موندم.نگو از خدامه کسی نیاد😌

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نمیتونم قبول کنم همه سمی بودن فقط شما خوب بودیدخانواده شوهر منم اینجورین، با همه قطع رابطه ن و البته ...

باورش سخته ولی شنیدی دست بینمک؟ حالا من توضیحم بدم هیشکی باور نمیکنه

2810