2777
2789
عنوان

از کدوم بلاگر بدت میاد🤕😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 105 پست
از نسیم گرمسیری و خواهرش همون دختر اهوازی ک محتوا لری میکنن کیا خوششون میاد؟من ک اول خوشم اومد الان ...

وووای ک خیلی سفیده

اونم متنفرم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اونو منم دیدم چه خونه ی بزرگی دارن...چرا استعدادشو داره که... پولداره شوهرش

نه بابا اولا خونش ارث رسیده شوهرش یه کشاورز ساده س

دوما زیر قرض شدیدد شوهرش 

سوما اصلااااا ظاهرشونو نبین تو باطن هیچن هیچ 

کلاً خیلی مصنوعی و مسخره‌س هم خودشون هم کارهاشون هم زندگیشون.جز شو و شکستن دل خیلی از زنها و مردها ندارن.مردهایی که زن‌های ساده‌شون وقتی به زندگی این بلاگرا نگاه میکنن دیگه به زندگی خودشون علاقه ندارن و دلشون میخواد مثل بلاگرا پر زرق و برق باشه اما انگار نمیدونن همش فیک و الکیه...چقدر زندگی‌ها بخاطر این عقده‌ای‌های عقب مونده متشنج میشه

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
تو نی نی سایت هیچ کس بلاگر دنبال نمیکنههمه اونایی ک میلیونی فالور دارن لابد همشون منم فالو میکنم

چرا من دوتا دارم

منصوره و شکیلا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ععع منم بلاک کرده 😂😂😂😂😂😂

بهتر😅😅

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عه اونو منم دیدم چه خونه ی بزرگی دارن...چرا استعدادشو داره که... پولداره شوهرش

استعدادش اینه با ک و ن عملی هی از این سره خونه میره اون سره خونه 

من استعداد دیگه ای ندیدم 

تو نی نی سایت هیچ کس بلاگر دنبال نمیکنههمه اونایی ک میلیونی فالور دارن لابد همشون منم فالو میکنم

بابا اکثرا فالور فیک دارن .حدیث اون دختره که 4 صبح پا میشه برا شوهره غذا درست می‌کنه یبار همینجوری رفتم تو فالوراش دیدم کلیسایی پیج فیک داره . 

بابا اکثرا فالور فیک دارن .حدیث اون دختره که 4 صبح پا میشه برا شوهره غذا درست می‌کنه یبار همینجوری ر ...

اه اه از اینم بدم میاد حدیث لطفی

دیدی یهو چقد طلا خرید

استعدادش اینه با ک و ن عملی هی از این سره خونه میره اون سره خونه من استعداد دیگه ای ندیدم

مثل اون فرشته

شوهرهای بی غیرتشون

خاک عالم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

همون فرشته خونه قبلیشو ببین

ازه خودشون ک هیچ برای خانوادشون چقدر خرج میکنن خونه و ماشین ..شوهرا هم ک واسه خودشون خونه نشستن پاها رو هم فقط میخورن و میخوابن دارن کیف میکنن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
2810