من متوجه شدم خاله شوهرم درزمان مجردی شوهرم به شوهرم پیشنهادداده دخترشو بگیره که شوهرم خوشش نیومده واینکارنکرده حالا همیشه مادرشوهرم وخواهرشوهرم خیلی اون دخترخاله شوهرمو دوس دارن وتومهمونیا باهاش گرمن درحالیکه بابقیه خواهرزاده هانه ویبارم مادرشوهرم بهم گفت ماقراربوده اینوبگیریم پسرم خوشش نیومد حالاازاولین برخورد که جشن بعدازعقدبوداین خانوم(که زودترازماازدواجم کرده)وارد مجلس شد باهمه سلام اینا دادغیرازمن وواقعاهیچ حرفی نزدباهام وخلاصه یادمه بابی محلی وچشم غره نگامیکرد بعدش دیگه من بعنوان یه تازه واردخیلی سعی کردم باهاشون صمیمی بشم نشد وگاهی این باهام خوب بودگاهی نه یه گروه مجازی زده همه ی خانومای فامیل ادکرده بجز من وجلومن بادوسه نفرهمش ازگروهه تعریف میدن😆وهمینطور بازگاهی خوب میشه یبار مثلا تومهمونی بودیم همه رفته بودن منوشوهرم دیرترواردشدیم همه بلندشدن این خانوم اولین نفری بودکه سمت خانوماوایساده بود ومن رفتم که سلام وحال واحوال کنم باهاشون دیدم پشتشو کرده وبه درخیره شده منتظرکسی بود وبرنگشت هرچی وایسادم وولش کردم چندوقت پیش خونه مامانش شام دعوت بودیم سرسفره به تک تک خانوما تعارف کرد بغیرمن منم ازبقیه تشکرکردم غیراون😂بنظرتون چکارکنم خیلی رومخه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اخه اصلا بفهمه هم مسخرس که به من محل نده ،خانواده پسره به خاطر یه سری مسائل نیومدن جلو ماهم هزار بار غیر مستقیم گفتیم اگر بیانم جوابمون منفیه (به خاطر یه مسائلی)
هیچی این وسط نبوده از طرف من ،بی محلی به منو درک نمیکنم والاع من تاحالا بهش کم احترامی نکردم نه خودم نه خانوادم
فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
اخه اصلا بفهمه هم مسخرس که به من محل نده ،خانواده پسره به خاطر یه سری مسائل نیومدن جلو ماهم هزار بار ...
خب از روی حسادت اینکارو میکنه دلیل دیگه ای نداره نمیتونه بپذیره شوهرش قبلا تورومیخاسته ولی بنظرم باز توموقعیتت بهتره گلم چون توفامیل خودت این مورد برات پیش اومده واون یه نفره میتونی بابقیه خوب باشی اما من چی این قاطی بقیه میشه وبعضیاهم مث خودش باز شیشه خورده دارن
پس عاشق شوهرت بوده چی بگم بهش ولی اگه عاشق شوهرت بوده باید به خودش وقت میداد از قلب و روحش و جسمش بر ...
اخه اینم مطمئن نیستم عاشق بوده یانه ولی اینو میدونم مادرش به شوهرم پیشنهاد داده بوده بیا یکی ازدخترای منو بگیر😂مادرش خیلی خوب وباحاله ولی اصلا دختراش مث خودش نیستن
خب از روی حسادت اینکارو میکنه دلیل دیگه ای نداره نمیتونه بپذیره شوهرش قبلا تورومیخاسته ولی بنظرم باز ...
حقیقت اون داره بد میکنه باهات که اینجوری میکنه وگرنه من این سری این خانومو دیدم اصلا وارد جمعی که اون بود نشدم گفتم حالا برم اونجا چون فامیلا منو خیلی وقته ندیدن گرم من میشن اون هم مجبوره بره کنار برا همین کنار مامانم و بقیه نشستم
فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵