2777
2789
عنوان

یکی تاپیک زده فلانی ازم خواستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 69 پست
تازه فهمیدم چه جوری بعضیا ۲۰ تا ۲۰ تا خواستگار دارند.و اینکه جاهای مختلف خیلی با هم فرق دارند

فک کنم سنت کمه 

چندسالته

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

چقدر درگیر من شدین بیخیال بابا ب زندگیتو ن برسین

به خودت نگیر 

اصلا فرد خاصی مهم نیست

من اصلا به لحطه ام نگاه کردم اون فرد کی بود؟

کلا سوال شد

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فک کنم مارو گرفته یعنی واقعا فرقه کراشو خواستگارو نمیدونه و متوجه نمیشه

کلا تو همون تایپیکم همه ریختپ سر اون بنده خدا که. باید خانم و جر میدادی ارزشتو پایین اورده و...من واقعا متوجه نشدم. چرا. حالا اگه میگفت پسره اومد ازم شماره خواست. دوست بشم یانه همه میگفتن. شماره دعانویست. چه شانسی و....ولی چون طرف. اهل خز بازی و. بازی دادن نبوده. اصولی و منطقی اومده جلو شده بود بی لول و ....

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
کلا تو همون تایپیکم همه ریختپ سر اون بنده خدا که. باید خانم و جر میدادی ارزشتو پایین اورده و...من وا ...

دوره زمونه عوض شده 

کاری ک درسته میگن اشتباهه و کاری ک اشتباهه میگن درسته 

جای همه چیو دارن عوض میکنن

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

تازه فهمیدم چه جوری بعضیا ۲۰ تا ۲۰ تا خواستگار دارند.و اینکه جاهای مختلف خیلی با هم فرق دارند

ادمه اصیل ادمیه که از همون اول رسمی میاد جلو

نه اینکه به بهانه اشنایی چند سال دخترو معطل نگه داره و استفادشو بکنه 

بعدش بزنه زیرشو بگه به سلامت

شما ادم حسابی دورت ندیدی

من تصورم و مثال هایی که دیده بودم نقطه‌ی شروع بزای خواستگار شدن این نبود.این بیشتر تعریف کراش زدن بو ...

کراش زدن هیچوقت باعث نمیشه خواهر طرف بیاد جلو حرف بزنه

نهایتا مقدمه ی دوستی بشه

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
اینجا. ب دوپسر میگن. نامزد. ولی ب کسب که. از مادر ادم درخواست اجازه برای اشنایی میخواد. نمیدوونن چی ...

نه واقعا هر گوشه تعریف خودشه داره!

طرف با همه فامیل طرف رفت و آمد داره و عقد کردند و رابطه دارند... نامزد. تا ۴ ماهی تو کافه با هم دوست شدند. اونم نامزدت.

بعد یکی چند دقیقه یکی رو یه جا دیده واقعا تو زبون خیلی ها کراش هست. یه چیز سطحی و زودگذر که حالا پی اش رو می‌گیری و از هر ۲۰ تا شاید یکیش تازه تبدیل به آشنایی بیشتز و دوستی شد.

بعد بعضیا این براشون خواستگاری! 

اصلا ماها با هم حرف می‌زنیم معلوم نیست تعریفمون از کلمات یکی باشه.

خوب دیگه بقول خودتون ادم با ادم و جا با جا فرق داره. یکی خودس میاد جلو. درخواست میده. میشه. دوستی. یکیم. طبق عرف. ترجیح میده با خانواده بیاد جلو برای اشنایی بیشتر (نه اینکه فردا بره سرعقد )میشه خواستگار 

این میشه که بعضی ادما بعضی جاها خواستگار زیاد داشتن 

بعضیام. دوست پسر زیاد  

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خب کراش یعنی فقط از طرف خوشت میاد هیچ حرکتی نزدی فقط حسهچه ربطی به خواستگاری داره؟قسمته دومتو خوب مت ...

نه دیگه خیلی ها حرکتی می‌زنن یه جور

من الان فهمیدم پای کسی از خانواده بیاد وسط می‌شه خواستگاری.

نه واقعا هر گوشه تعریف خودشه داره!طرف با همه فامیل طرف رفت و آمد داره و عقد کردند و رابطه دارند... ن ...

خوب بالاتر توضیح دادم. ولی گویا. نخوندید گفتم اگه طرف خودش میومد ب خودش درخواست میداد میشد دوستی میشد کراش  زدن 

ولی وقتی به خواهرش گفته و ازمادرش درخواست اشنایی کرده. میشه خواستگاری. 

خواستگاری هم. یعنی. دونفر همو میبینن حرف میزنن اشنا میشن. یا خوششون میاد اوکی میدن یا. براهم ارزوی خوشبختی میکنن 

یجوری حرف میزنید انگار کلا تو ی سیاره دیگه اید 

اینم خواستگاری بوده یکم سوادت رو ببر بالا مردا تو چند ثانیه عاشق میشن و تصمیم میگیرن اون زن بدرد ا ...

من دکتری هم بگیرم بازم اسم خوش اومدن در چند ثانیه عشق نمی‌شه. ولی چشم. ادامه تحصیل می‌دم در این زمینه. 

همین امشب کلی چیز یاد گرفتم.

نه واقعا هر گوشه تعریف خودشه داره!طرف با همه فامیل طرف رفت و آمد داره و عقد کردند و رابطه دارند... ن ...

کسی که دوسته اسمش نامزد نیست

وقتی دو طرف با خانواده ها رسمی رفت و امد دارن و بعضیا که مذهبی ترن تو این زمان رفت و امد  صیغه میکنن

اینو میگن نامزد

هرچیزی حرمت داره

اسمه نامزدم به هرچیزی نچسبونین

خب طرف مطرح کرده که جدی بشهیعنی از طرفه پسر اوکیهمنتظره که ببینه جواب دختر چیهچرا اینجوری توکجاش غیر ...

دیگه منم اینجوریم شنا ببخشید

اون قسمتیش که از سمت پسره اوکیه! اونجاش من حساب می‌کنم می‌گم طرف با یه کراش ساده یکهو اوکی شده برای ازدواج؟ تو این دوره زمونه که دو تا خواهر تو یه خونه زمین تا آسمون با هم فرق دارند! رو چه حسابی؟

اتفاقا. نشون میده. پسره. ادم حسابی دنبال بازی دادن. دختر نیس. میخواد خیلی عاقلانه. باکسی که معیار ها ...

شما می‌گی خواسته باب آشنایی بار بشه

می‌فهمم.بد که اصلا نیست.

طرفای ما پسر وقتی می‌ره خواستگاری ۷۰ تا ۸۰ درصد مطمئنه.

خیلی قدیما اینجوری بوده

نه دیگه خیلی ها حرکتی می‌زنن یه جورمن الان فهمیدم پای کسی از خانواده بیاد وسط می‌شه خواستگاری.

اون بعدشه که طرف خوده پسرو دختر در جریانن 

ولی قدمه رسمی برای اشنایی و درجریان قرار گرفتنه خانواده ها نیست

اره پاپیش گذاشتن خانواده و رسمی شدنه اون رابطه

2810