2777
2789
عنوان

یکی تاپیک زده فلانی ازم خواستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 68 پست
خاب اگه خواستگاری نیس پس چیه؟از مادرش خواستگاری کرده دیگه باید چ کنه که بش بگن خواستگار‌؟😅

باید همونجا تو مغازه عقد کنند  

شوخی کردم... ولی واقعی عجیبه. روی همچین خواستگاری ای واقعا حسابی هست؟ 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
وقتی بزرگترشو فرستاد ازمون شماره تلفن ادرس خاست گفت میخایم بیام برا خاستکاری اسمش چیه واقعا فارتون چ ...

اتفاقا خواستگاریه  و کارشون بد نبوده 

خیلی هم محترمانه بهت گفتن  ک بزرگترا صحبت کردن

زن داداشت شاید حسوده 

چون مورد داشتیم زن داداش خواستگارای خواهر شوهرشو  پشیمون میکرده و کلی بدگویی میکرده 

اصلا نزار دخالت کنه ب اون مربوط نیست خونواده آدم بیشتر دلسوزن  تا داماد و عروس 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به حسودی حالا چه ربط داشت؟ من برام سوال ایجاد شد که اونی که ما می گیم کراش همون خواستگاریه یعنی؟من ف ...

کراش یعنی. یکی ازیکی خوشش بیاد   ولی طرف خبر نداره و بهش نگفته 

وقتی طرف دیده. خوشش اومده از ظاهر و برخورد. میاد جلو ادرس میگی هدبرای اشنایی بیشتر پاپیش میزاره بهش میگن خواستگار .

این وسط ام ی مرحله ای  هست که طرف مستقیم ب کراشه میگه. طرح دوستی میریزه. مخشو میزنه  بعد چند سال رابطه. ایا. پاپیش بزاره بیاد خواستگاری. بگیره. یا بزنه زیرش و ول کنه  که یسری ها میگن رل.  .دوستی .......

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خخخخخخخب اگه صددرصد نمیخواست که واسطه نمیفرستاااااد😁😁😁😁😁

همینش عجیبه دیگه؟

یعنی با چند دقیقه تو مغازه فهمید صد در صد می‌خواد؟

من یه گوشی بخوام بخرم صد دفعه می‌رم میام

سرچ می‌کنم.

خواستگاری وقتی نیست که مرد صد در صد می‌خواد با خانوم ازدواج کنه؟

اینم خواستگاری بوده 

یکم سوادت رو ببر بالا 

مردا تو چند ثانیه عاشق میشن و تصمیم میگیرن اون زن بدرد ازدواج میخوره یا دوستی 

ولی دختر باید کم کم ۶ ماه طول بکشه ک عاشق بشه ن تو کمتر از یه دیقه 

دقیقا آیت مرد هم ۱۰۰٪ از اون دختر خوشش اومده فقط مونده اخلاقش ک آشنا بشن و با هم صحبت کنن و قضیه ازدواج حتمی بشه 

واقعا چند سالته ؟؟؟

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خواستگاری وقتی نیست که مرد صد در صد می‌خواد با خانوم ازدواج کنه؟

خب طرف مطرح کرده که جدی بشه

یعنی از طرفه پسر اوکیه

منتظره که ببینه جواب دختر چیه

چرا اینجوری تو

کجاش غیرقابله فهمه؟

به حسودی حالا چه ربط داشت؟ من برام سوال ایجاد شد که اونی که ما می گیم کراش همون خواستگاریه یعنی؟من ف ...

کراش زمانیه  ک دختر نفهمیده و پسر علاقه داره

باید همونجا تو مغازه عقد کنند شوخی کردم... ولی واقعی عجیبه. روی همچین خواستگاری ای واقعا حسابی هست؟

اتفاقا. نشون میده. پسره. ادم حسابی دنبال بازی دادن. دختر نیس. میخواد خیلی عاقلانه. باکسی که معیار های ظاهریش براش ایده ال بوده. بیشتر اشنا بشع و ب شناخت برسه. .درستشم همینه  جا و مکان و نحوه  اشنایی زیاد مهم نیست ولی قصد و نحوه اشنایی چرا که.  تو مورد اون بنده خدا رعایت شده 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
هر خواستگاری اول در حد پیشنهاده بعد از اشنایی تصمیم میگیرن ازدواج کنن یانه خواستگاری سنتی همینه دیگه ...

من تصورم و مثال هایی که دیده بودم نقطه‌ی شروع بزای خواستگار شدن این نبود.

این بیشتر تعریف کراش زدن بود

به زبون نوجوونای امروز

کراش یعنی. یکی ازیکی خوشش بیاد ولی طرف خبر نداره و بهش نگفته وقتی طرف دیده. خوشش اومده از ظاهر و ب ...

این فک کنم مارو گرفته 

یعنی واقعا فرقه کراشو خواستگارو نمیدونه و متوجه نمیشه

همینش عجیبه دیگه؟یعنی با چند دقیقه تو مغازه فهمید صد در صد می‌خواد؟من یه گوشی بخوام بخرم صد دفعه می‌ ...

به عشق در نگاه اول اعتقاد داشته باش

شاید ی روزی برای خودت هم اتفاق بیفته

اون اقا هم فک کرده پیش خودش

اگه این دختره از معازه بره دیگه شاید هیچوقت نبینمش و پیداش نکنم

بخاطر همین زرنگی کرده و  و تو هوا قاپیده 

نه اینی که شما میگید تاریخ ععقد و بله برونه. .خواهره اومده جلو گفته. ادرس بدید برای اشنایی بیشتر مزا ...

تازه فهمیدم چه جوری بعضیا ۲۰ تا ۲۰ تا خواستگار دارند.

و اینکه جاهای مختلف خیلی با هم فرق دارند

2810