دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به حسودی حالا چه ربط داشت؟ من برام سوال ایجاد شد که اونی که ما می گیم کراش همون خواستگاریه یعنی؟من ف ...
کراش یعنی. یکی ازیکی خوشش بیاد ولی طرف خبر نداره و بهش نگفته
وقتی طرف دیده. خوشش اومده از ظاهر و برخورد. میاد جلو ادرس میگی هدبرای اشنایی بیشتر پاپیش میزاره بهش میگن خواستگار .
این وسط ام ی مرحله ای هست که طرف مستقیم ب کراشه میگه. طرح دوستی میریزه. مخشو میزنه بعد چند سال رابطه. ایا. پاپیش بزاره بیاد خواستگاری. بگیره. یا بزنه زیرش و ول کنه که یسری ها میگن رل. .دوستی .......
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "
باید همونجا تو مغازه عقد کنند شوخی کردم... ولی واقعی عجیبه. روی همچین خواستگاری ای واقعا حسابی هست؟
اتفاقا. نشون میده. پسره. ادم حسابی دنبال بازی دادن. دختر نیس. میخواد خیلی عاقلانه. باکسی که معیار های ظاهریش براش ایده ال بوده. بیشتر اشنا بشع و ب شناخت برسه. .درستشم همینه جا و مکان و نحوه اشنایی زیاد مهم نیست ولی قصد و نحوه اشنایی چرا که. تو مورد اون بنده خدا رعایت شده
میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها" اما باید اینگونه باشد، "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید" " هیچ کس کامل نیست "