2777
2789
عنوان

چقد غریبم تو این خونه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز برام مُردهرچی به دهنش اومد به پدر و مادرم گفتبخدا به خودم میگفت میبخشیدماونا گناهی نداشتن

مردا خیلی عوضی ان

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

عزیزم برای دندون دردت، اگه شربت ایبوپروفن داری برای پسرت، یه قاشق بخور سعی کن روی دندونتم بریزی، فوووری خوب میشه من بارها امتحان کردم، همین دیشبم دندون درد داشتم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
امیدوارم اوضاع شما درست بشهمن نصف دردامو نمیتونم بگماگه بگم متوجه عمق فاجعه میشین

بعضی مردا آدم نیستن درست هم نمیشن من ازهمه بریدم فقط مامان بابام ودوست دارم شماهم به فکر خودت باش وبچه تون من امیدی به بهبود ندارم ولی برای شما دعامیکنم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

عزیزم برای دندون دردت، اگه شربت ایبوپروفن داری برای پسرت، یه قاشق بخور سعی کن روی دندونتم بریزی، فوو ...

دارم.فعلا استامینوفن خوردم و حوله گرم گذاشتم.خوب نشد فردا اونو امتحان میکنم😢

2810