2777
2789
عنوان

چقد غریبم تو این خونه🥺

258 بازدید | 42 پست

دیروز هم فحش پدر و مادر شنیدم

هم کتک خوردم

هم توهین و تحقیر

جواب دادم ولی چون همیشه شروع کننده شوهرمه دلم خنک نشده

امروزم درد دندون امونمو بریده ولی هیشکی براش مهم نیست

فقط بچم نگرانمه

شوهرمم راااااااحت خوابیده

تاپیکم تکراریه؟به بزرگیتون ببخشین.

دلم گرفته😔🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امشب با همسرم دعوا کردم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

ای بابا ، خدا کمکتون کنه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

قربونت برم من غصه نخور عزیزم تموم میشه این دوران همبرای دندون مسکن بخور بخواب بعدش

تموم میشه ولی ماهیچ وقت اون آدم سابق نمیشیم هیچ وقت هم به این سن برنمیگردیم

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

واقعا این چه زندگیه ک داریم میکنیم؟؟؟؟همش درد و غصه س

حرف دل همه رو زدی ...

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

2810