2777
2789
عنوان

اگه پول داشتید خونتونو بزرگتر میکردید یا

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 41 پست
من بیشتر هدفم اینه که هزینه های مدرسه و کلاس پسرم رو از اجاره بدیم تا بزرگ بشه ولی خونمونم کوچیکه دو ...

دیگه باید شرایط رو در نظر بگیری 

میتونی اجاره بدی واسه هزینه های مدرسه کار خوبیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پول داشتم از آپارتمان۹۰ متریم فرار میکردم میرفتم یه ویلایی ۵۰ متری می‌خریدم که دربست مال خودم باشم.داد بزنم .تا ۱۲ شب صدا خنده و تلویزیونم زیاد باشه.حالم دیگه از آپارتمان بهم میخوره بخدا  

من بیشتر هدفم اینه که هزینه های مدرسه و کلاس پسرم رو از اجاره بدیم تا بزرگ بشه ولی خونمونم کوچیکه دو ...

خب دو خواب خوبه دیگه،یه واحد دیگه بخر بده اجاره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مثلا چقدر پول ؟اگه زیاد ۱۰۰٪ خرید خونه ی دوم

در حد خرید یه خونه کوچیک دیگه ولی اگه بذاریم رو پول خونمون خونه بزرگتر و بهتر قطعا میشه خرید

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

اگه پول داشتم از آپارتمان۹۰ متریم فرار میکردم میرفتم یه ویلایی ۵۰ متری می‌خریدم که دربست مال خودم با ...

تهران خیلی گرونه ویلایی واقعا خوابشو میبینیم 😅

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

پس حالا که اینطوره من جات بودم 

حتما یه خونه دیگه میخریدم و اجاره میدادم 

میدونی که تعویض خونه دردسرهای فراوان داره پسند دو طرفه و معامله و جور شدن همه چی و  خب زمان هم میبره و تورم در زمان هم که واویلا 

تازه مقداری از پول خریدش رهن بدی که میتونی چیز بهتر بگیری 

اگر جاش خوبه و همسایه‌ها خوبند از دست ندید اونجا رو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2810