۷ماهه با شوهرم مشکل دارم از دیدنش حالم بهم میخوره انقدر دروغ گفت و رسوا شد دادخاست طلاق دادم رفتیماومدیم هرزگیاش منکر شد کلن قاضی هم مدارک من به عنوان عسر و حرج قبول نکرد رد شد دادخاستم.مجبوری بخاطر دخترم موندم تو خونه هنوز دارم زندگی میکنم تو یه خونه ایم چون خونه بابام جایی برامن و دخترم نیس میدونم که اگر برم ظرف چند روز از بس غر و تنه و گوشه میشنومبرمیگردم بخاطر خیانتای جورواجورش چند ساله همه مدل ازش دیدم و میگه اشتباه کردم و باز ادامه داد دیگه بریدم ازش دنبال زنای خراب میوفته میگه سینه باسن بزرگ دوسدارم به من نگو زنی بیوه اس یا رفیقم اغفالم کرد و بخدا زنه ج ن د... بود حالام دست پیش گرفته میگه کمبود داشتم درجایی که همیشه نیاز جنسی داشت این چند ماهه که باهاش قهر هستم حمله به من میکنه و بزور میگه من میخام باید بهم بدی و...خانوادم میگن بمون زندگی کن رو ما حساب نکن با بچه بعد طلاق کجا میخای بری چجوری پول دراری عیب نداره همه مردا اینجورین چون میره سرکار پول میاره کار میکنه بشیم زندگی کن
این دیگ چ پشت فطرتیه. این مریضه.روانیه.بیماری جنسی داره
خبرمرگش
مراقب باش مریضی نگیری شاید رابطه هم با بعضیاشون داشته
خاک تو سرش
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها تو سیاهه دفتر پاگیره م نوشتیم یخچال لباسشویی فرش با تلویزون باید بخره شاهدان امضا کردند تکلیف اونا چیه من بخام برم یخچال و فرش ندارم تلویزون و مبل و لباسشویی هم
این دیگ چ پشت فطرتیه. این مریضه.روانیه.بیماری جنسی دارهخبرمرگش مراقب باش مریضی نگیری شاید رابطه هم ب ...
آخه آدم بیاد به زنش بگه نبابد میگفتی زنه بیوهه نمتونم یا علت اینکه میرم دنبال خراب کاری اینه که سینه باسنت کوچیکه گنده دوسدارم برو پروتز کن به چشمم بیایی بره در خونه ها زنای ناجور سبزی و گردو ببره بیا برسونمت بیا بالا
اهاااا انشالله به حق حرمت حضرت زهرا مشکلت حل بشه به بهترین شکل ممکن
تو سیاهه دفتر پاگیره م نوشتیم یخچال لباسشویی فرش با تلویزون باید بخره شاهدان امضا کردند تکلیف اونا چیه من بخام برم یخچال و فرش ندارم تلویزون و مبل و لباسشویی هم
خونوادم خیلی عذابن برام مامانم میگه کاری که نکرده این چند ماهه دیگه بشین زندگی کن بعد طلاق آواره نشی ...
چند ساله که ازدواج کردی کمک مالی به خانوادت کردی؟ معلومه شاغلم نیستی خبر داری چقدر همه چیز گرونه؟ خانوادت مسئول نگهداری از بچت نیستن نفقشو از شوهرت بگیری نهایت میشه ماهی یه میلیون که هیچی نیست. بهتره یه مدت تحمل کنی و پس انداز کنی تا بتونی حداقل خونه پدرت که رفتی یه مقدار از خرج خودت رو بدی.
خدایاخیلی اعصابم خورد شد، بدتر از شوهرت ،خانوادتن، الهی خدا کمکت کنه .دل ب خدا باش، چی بگم والا،
تو سیاهه دفتر پاگیره م نوشتیم یخچال لباسشویی فرش با تلویزون باید بخره شاهدان امضا کردند تکلیف اونا چیه من بخام برم یخچال و فرش ندارم تلویزون و مبل و لباسشویی هم تکلیف اینا چیه