2777
2789
عنوان

زندگیم جهنم سوزانه خانوادم پشتم نیستن میخام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 59 پست
کسی میشماسید با بچه جدا شده باشه چجوری باید کسب درآمد کرد با بچه ای که حتی مامانم گفته نگهش نمدارم

میرن شرکت سرکار، بسته بندی حبوبات. نمیدونم بسته بندی کلوچه. فلان، تو شیپور بگردی کار هست، ، فقط جایی برو ک خانمها زیاد باشن،  و به جای معتبر باسه،  کلا شرکت بری بهتره ، درآمدش حداقل ۱۶ تومنه، چجوری میخای خرج بچه هاتو بدی

میرن شرکت سرکار، بسته بندی حبوبات. نمیدونم بسته بندی کلوچه. فلان، تو شیپور بگردی کار هست، ، فقط جایی ...

کلن یه دختر دارم ۴.۵ سالشه تکلیف جهاز شوهرم چینی‌ها طبق،سیاهه مال منه یا اون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلن یه دختر دارم ۴.۵ سالشه تکلیف جهاز شوهرم چینی‌ها طبق،سیاهه مال منه یا اون؟

والا نمیدونم

ما همسایمون،  زنه همه رو برداشت برد خونه ی باباش،  وقتی شوهره خونه نبود همه رو جمع کرد برد.  شوهره هم کاری نتونستم بکنه.

کسی میشماسید با بچه جدا شده باشه چجوری باید کسب درآمد کرد با بچه ای که حتی مامانم گفته نگهش نمدارم

من وکیلم و تنها زندگی میکنم مخرج زندگی به شدت بالاست احساسی رفتار نکن بچه نهایت نفقش بین ۶۰۰ تا یک میلیونه هیچ جا رو نمیگیره باید خانوادت رو درک کنی ۷ ماه خونه پدرت بودی برات خرج کردن دوباره برگشتی خونه شوهرت الان دوباره میخوای تکرار کنی معلوم نیست دوباره آشتی میکنی یانه. اون وسایلی که تویه سیاهه نوشته شده شوهرت خریده رو نمیتونی ببری. وقتی دادخواست استرداد جهیزیه بدی اون سیاهه هم ضمیمه میشه. سعی کن بری تویه کار بازاریابی یا همون ویزیتوری همینا که میرن مغازه ها و سفارش کالا میگیرن درآمدش نسبتا خوبه ولی باید زرنگ باشی دخترت تا ۷ سالگی باهاته بعد باید تحویل پدرش بدی. شرایط طلاقم که نداری مجبور میشی مهریت رو ببخشی تا توافقی جدا بشین 

من وکیلم و تنها زندگی میکنم مخرج زندگی به شدت بالاست احساسی رفتار نکن بچه نهایت نفقش بین ۶۰۰ تا یک م ...

کی گفته ۷ ماه خونه بابام بودم همش اینجا هستم یوقتی ناهار میرم و میام

هر چی که شما خریدی طبق سیاهه یا شهادت شهود برای خودته هر چی شوهرت خریده برای خودشه

پس چرا میگن مال عروسه چون تو دفتر پاگیره نوشتیم امضا هم زدن چند نفر فامیل و مهریه و آینه شمعدان قران و تکه های پای داماد یکجا کنار هم نوشته شده

تویه قباله ازدواجتون نوشته که این وسایل جزوی از مهریه هستن؟

شب پاگیره من یک دفتر خانواده داماد خریدن همه مهمونا و فامیل که جمع بودیم عموی بابام متن پاگیره را اول مهریهومن ۱۱۴ سکه آیینه و شمعدان و یک جلو قرآن و تیکه هایی که پای داماد هست را زیرش نوشتن که یخچال لباسشویی و فرش با داماد هست بابام شوهرم و باباش و عموم‌امضا زدن با اسم و فامیل

شب پاگیره من یک دفتر خانواده داماد خریدن همه مهمونا و فامیل که جمع بودیم عموی بابام متن پاگیره را او ...

بهتره هر وقت تونستی برگه رو ببری اتاق ارشاد و معاضدت دادگستری شهرتون اونجا برات کامل توضیح میدن

2810