2777
2789
عنوان

چند هفته زایمان کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 52 پست
۴۲😦

آره زن داداش منم ۴۲ هفته زایمان کرد

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اگه. درشته پس. طبق سونو هفتت. جلوترهمن. خودم ۳۶‌هفته۴بودم. سونو زد ۳۸ هفتهپسرم۳۶۰۰بدنیا اومداگه. درد ...

آره اینم از سن حاملگیم براساس پریودی سه هفته جلوتر هست 

فردا نوبت دکتر دارم برام سونو بنویسه 

الان چنان حس میکنم با سر میکوبه یه واژنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

38 هفته و 1 روز

دیگه به سلامتی کم کم باید خودتو برای ماه آهر آماده کنی 

همه جور دردی میاد سراغ آدم

فقط باید مراقب باشی دردایی که شدتش هی زیاد میشه و مثلا ده دقیقه خوبی ده دقیقه درد شدید داری این دردا رو حتما پیگیری کن

وگرنه بقیه دردا طبیعیه

من هفته آخر شبا تا صبح راه میرفتم از بس کمر درد شدید داشتم اما خب دردای منظم نبودن مثلا دوسه ساعت درد داشتم که با ریلکس کردن یکم بهتر میشدم 

۴۱ هفته و ۵ روز

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

من هر دو تا بچم ۳۸ هفته بودم دنیا اومدند. هر دو هم ۳۶۰۰ وزنشون بود.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
اگر دردت عیر قابل تحمله برو بیماریتان معاینه شو شاید درد زایمانته

میخواستم برم سر شب ولی دیدم آروم شد درد 

دیگه نرفتم 

فردا عصر هم نوبت دکتر دارم برم ببینم نظرش چیه

اگه اشکالی نداره میشه بگین وزن نوزاد موقع تولد چقدر بود

کم بود واسه اون هفته

سه کیلو و دویست بود ولی زن داداشم خودش هم اون موقع ضعیف بود الان که چندین سال گذشته قوی بنیه و گنده شده

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
2810