دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوران دبیرستان که فیلم هندی زیاد میدیدم عاشق بازیگر هندی به اسم جان ابراهام بانام فارسی فرهان شدم این بازیگر هندی تبار مادرش ایرانیه که اسم فرهان رو براش گذاشته بود منم همش میگفتم اگر پسرداربشم اسمشو میزارم فرهان و همینم شد و خیلی راضی ام پسرمم داستان اسمشو میدونه 😊😊والان ۱۴سالشه
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
و از اونجایی ک منم دوستشون بودم ولی از رابطمون خبر نداش
قطعا نمیزاره همچین اسمیو حتی اگ فرجلم داشته باشه
داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
اسمم خیلی ضایع اس ولی بسیار زیباس یعنی خودشم همیشه میگفت شاید تو ایران نهایتا ۱۰ تا باشن لریه ولی دو ...
خودمم ک عمرا بزارم
گور پدرش
تر زد تو زندگیم
داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
با این اسمهای اجق وجق امروزی؛ بعید میدونم اسم عشق سابق کسی آرشیدا و شاهان و الارز و کارن بوده باشه😬 دیگه خیلی عشق سابقشون با کلاس باشه در حد سعید و حامد و رضا. نه اینا