ari__ana مدیر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 635 عنوان بعد دیدن کیمیا اینجوری میشم ک | مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 50 پست واقعا اعصابم خورد میشه خیلی فیلم رو مخیهههههههههههه دیروز | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزای_خوب_میرسه عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 228 اینا کارای مشفق بود کیمیا رو و اقعا دوست داشت و براش هرکاری کرد دوس داشتن خالی کشکه حالا اینکه فیلمه ولی هر کدوم از ما هم تو این موقعیت بودیم جدا میشدیم
ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 635 اونا ک تقصیر ارش نبود همش نقشه مشفق و شهرام بود این به اصرار پدرش باهاشون همکاری میکرد اگر بخاطر اون ... وای اونحا که هی میرفت سراغ پیمان خیلی فشار میخوردم آخه ج.ن.ده این همه وکیل باید بری پیش آقا پیماان
tenisor عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 7813 وای اونحا که هی میرفت سراغ پیمان خیلی فشار میخوردم آخه ج.ن.ده این همه وکیل باید بری پیش آقا پیماان اره دقیقا تابلو بهش نخ میداد
روزای_خوب_میرسه عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 228 اونا ک تقصیر ارش نبود همش نقشه مشفق و شهرام بود این به اصرار پدرش باهاشون همکاری میکرد اگر بخاطر اون ... اولش با نقشه اومد میدونست جریان چیه ولی بعد عاشقش شد خب چه فایده کلی بدبختی واسشون درست کرده بودن
ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 635 دوس داشتن خالی کشکه حالا اینکه فیلمه ولی هر کدوم از ما هم تو این موقعیت بودیم جدا میشدیم نه والا من بودم قدر ارشو میدونستم میچسبیدم به زندگیم
روزای_خوب_میرسه عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 228 اونا ک تقصیر ارش نبود همش نقشه مشفق و شهرام بود این به اصرار پدرش باهاشون همکاری میکرد اگر بخاطر اون ... اره اینو درست میگی البته از اولم پیمانو دوس داشت
روزای_خوب_میرسه عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 228 دقیقا مثل خووهر و مادرش فضول و طلبکار نبود مامانش خیلی رو مخ بود
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 2649 عا من دوسش دارمنه به خاطر محتوا یا بازیای چرتشونبه خاطر اینکه پرتم میکنه تو سال ۹۴ که با دوستام چقدرررر پیگیرش بودیم تو مدرسه آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 635 اولش با نقشه اومد میدونست جریان چیه ولی بعد عاشقش شد خب چه فایده کلی بدبختی واسشون درست کرده بودن نه اصلا از کارای پدرش خبر نداشت اخریا فهمید قبل اینکه آرش پیدا بشه شهرام رو فرخ کار میکرد
روزای_خوب_میرسه عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 228 وای منمم یادش بخیر 😂😭 اقا رضا هم خوب بود😁دیشب شهید شد😐💔
ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 635 عا من دوسش دارمنه به خاطر محتوا یا بازیای چرتشونبه خاطر اینکه پرتم میکنه تو سال ۹۴ که با دوستام چقدر ... دقیقا منم بخاطر همین هر شب میبینمش خصوصا تیتراژ پایانیش
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 2649 دقیقا منم بخاطر همین هر شب میبینمش خصوصا تیتراژ پایانیش از کلاس زبان برمیگشتم تکرارش تموم میشداین بزرگترین غصم بود😂 آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
روزای_خوب_میرسه عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 228 نه اصلا از کارای پدرش خبر نداشت اخریا فهمید قبل اینکه آرش پیدا بشه شهرام رو فرخ کار میکرد ن میدونست یادت نیس یه قسمت تلفتی با باباش حرف میزد گفته بود کارایی که خواستیو انجام دادم توام به قولی که دادی عملکن و از این حرفا