2777
2789
اونا ک تقصیر ارش نبود همش نقشه مشفق و شهرام بود این به اصرار پدرش باهاشون همکاری میکرد اگر بخاطر اون ...

وای اونحا که هی میرفت سراغ پیمان خیلی فشار می‌خوردم 

آخه ج.ن.ده این همه وکیل باید بری پیش آقا پیماان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا ک تقصیر ارش نبود همش نقشه مشفق و شهرام بود این به اصرار پدرش باهاشون همکاری میکرد اگر بخاطر اون ...

اولش با نقشه اومد میدونست جریان چیه ولی بعد عاشقش شد خب چه فایده کلی بدبختی واسشون درست کرده بودن

عا من دوسش دارم

نه به خاطر محتوا یا بازیای چرتشون

به خاطر اینکه پرتم میکنه تو سال ۹۴ که با دوستام چقدرررر پیگیرش بودیم تو مدرسه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
اولش با نقشه اومد میدونست جریان چیه ولی بعد عاشقش شد خب چه فایده کلی بدبختی واسشون درست کرده بودن

نه اصلا از کارای پدرش خبر نداشت اخریا فهمید قبل اینکه آرش پیدا بشه شهرام رو فرخ کار میکرد

عا من دوسش دارمنه به خاطر محتوا یا بازیای چرتشونبه خاطر اینکه پرتم میکنه تو سال ۹۴ که با دوستام چقدر ...

دقیقا منم بخاطر همین هر شب میبینمش خصوصا تیتراژ پایانیش  

دقیقا منم بخاطر همین هر شب میبینمش خصوصا تیتراژ پایانیش

از کلاس زبان برمیگشتم تکرارش تموم میشد

این بزرگترین غصم بود😂

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
نه اصلا از کارای پدرش خبر نداشت اخریا فهمید قبل اینکه آرش پیدا بشه شهرام رو فرخ کار میکرد

ن میدونست یادت نیس یه قسمت تلفتی با باباش حرف میزد گفته بود کارایی که خواستیو انجام دادم توام به قولی که دادی عمل‌کن و از این حرفا

2810