2777
2789
عنوان

من نمیدونستم متاهله دروغ گف بهم😭

448 بازدید | 34 پست

نزدیک 2 سال پیش از‌طریق‌رابطه ی لانگ‌با یه پسری آشنا شدم از‌لحاظ تیپ و قیافه ای هیچی کم نداشت   نزدیک یکسال رابطمون لانگ‌بودفقطم یبار همو از نزدیک دیدیم انقدر‌این ب من محبت میکرد گاهی شدید گاهی ام بی دلیل‌ ایرادگیری‌میکرد عکس ک واسم میفرستاد یه حلقه ی بدل چون رنگش مشکی و نقره ای بود تو انگشت حلقش‌ بود چن باری پرسیدم گفتم متاهلی گف نه سوالای چرتی میپرسی و ازین فکرا نکن ، تااینکه‌باهم خوب بودیم قهر وآشتی داشتیم اما دوسش داشتم خلاصه یه شب بدون هیچ دلیلی گف منو تو ب درد هم نمیخوریم و بلاکم کرد بعدش پروفای ست عاشقانه و بیو عاشقانه میزاشت فهمیدم خیانت کرده هرشب اشک میریختم تایروز دیدم کلا خطش خاموشه و از تمام فضای مجازیم دلیت‌زده ،دیشب‌ بعد گذشت نزدیک ب ۲سال‌ باهمون خط سابقش وارد تلگرام شد عکساشو گزاشته پروفش باز قلبم در نبودش شکست خیلی سخت گذشت همین الانم دوسش‌دارم بگید چطوری کناربیام آخه دارم میمیرم😭

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال اسی واسه خودت ارزش قائل شو لیاقت تو ی عشق مجازی بی سر و تهه؟

خب ب خودت فرصت بده تا عشق واقعی بیاد تو زندگیت و تا اون موقع هم بیکار نشین خودتو سرگرم باشگاه و هنر کن

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

فدای سرتبره گم بشه

گفتم ۲ ماه ۳ ماه یسال بگذره فراموشم میشه اما الان نزدیک ۲ سال شد ک هرروز جلو ذهنمه هرروز عکساش جلو چششممه خاطراتش 

دارم میمیرم اون چطور دلش‌اومد یهویی بره اونم منی ک انقد دوسش داشتم😭

بالاخره خیانت کرده یا از اول متاهل بود

فککنم نامزد داشت چون حلقه دستش بود طفره میرف میگف م این انگشتر یادگاری رفیقمه اما من حس ششمم میگف نامزد داره اما ب دروغاش دلخوش بودم اصن انقد دوسش داشتم و دارم ک‌ فقط‌دوس داشتم باشه ب هردلیلی

2810