2777
2789
عنوان

چرا مردم داماد دوستن از عروس خوششون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 94 پست
والا منم خاله زنک نیستم اصلا.ولی مرد خاله زنک ندیدی که چه سمیه

دقیقا الان یه جوری حرف میزنند انگار همه مردها بی نقص و فرشته هستند و فقط خانمها بد جنس 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد شد که😂😂😂

همیشه توو رویاهام ی پدر شوهر با شانسی بلند داشتم میومد دم خونه میگفت عروسم بیا بریم بیرون برام طلا بخره

مثل فیلما که ی پدر شوهر عروس دوست پولدار هست خوش هیکل و اینا

اما پدر شوهرم نه هیکل داره، نه شاسی بلند نه بهم میگه بیا بریم بیرون 

چندروز پیش سوار اسنپ شدم، راننده ی آقای میانسالی بود  گفت عروسم اینجا زندگی میکنه براش خرید کردم آوردم بهش بدم چون خودش ماشین نداره سختشه بیاد بیرون، یاد رویاهای خودم افتادم 

مادرشوهرمنم همینه

من بعد ده سال به این نتیجه رسیدم

داماد رو دوس دارن چون دخترشونو بیشتر دوس دارن

خانواده شوهرمن از پسر متنفرن و به همین علت کلا عروس ونوه پسر هم تو مخشونه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پس چرا مامان من برعکسه عروساشو دوس داره و دختراشو ...🤔🤔

چه مامان فهمیده ای.

از زبون یه خانوم شنیدم که ما عروسامونم اذیت نمیکنم چون پیرامون پسرامونو دوس داریم اگر اونارو اذیت کنیم شب میرن به پسرا پیله میکنن اذیت میشن.انقدر خوشن اومد که

واقعا که.توام نباید میزاشتی ببوسه

نذاشتم که جیغ زدم سر بچه ام 

با رفتاراشون دارن بچه منو بی اعتماد به نفس میکنن و بچه ها دخترش رو بالامیبره

بنظرت بچه۳ ساله میفهمه معذرت خواهی چیه؟

تا بچه من کار اشتباه میکنه میگن زود باش معذرت خواهی کن

یعنی عروس پسرشو ول کنه عین خیالش نیست؟

ول نمیکنه که کدوم زنی مردشو ول کرده ولی تاجایی که من دیدم نمونش مادرشوهر خودم ما عثد بودیم هر وقت متوجه بحث منو همسرم میشد سرحال و شاداب بود ولی هفت سال عروسی کردم اصلا نمیدارم بفهمه چیزی از رابطمون

همیشه توو رویاهام ی پدر شوهر با شانسی بلند داشتم میومد دم خونه میگفت عروسم بیا بریم بیرون برام طلا ب ...

دقیقا عین من.ولی من میگفتم پدر شوهر حامیم میشه.یه مشکل پیش اومده بود عید گفتم یه سر تنها بیا کارت دارم.9 ماهه نشستم تا بیاد😅

چه مامان فهمیده ای.از زبون یه خانوم شنیدم که ما عروسامونم اذیت نمیکنم چون پیرامون پسرامونو دوس داریم ...

راست گفته تا ثیر داره .. زن داداشام خیلی احترام برادرامو دارن و رو حرفشون حرف نمیزنن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ول نمیکنه که کدوم زنی مردشو ول کرده ولی تاجایی که من دیدم نمونش مادرشوهر خودم ما عثد بودیم هر وقت مت ...

من حس میکنم مادرشوهرای بد دوس ندارن عروسشون توکچشم پسرشون زن خوبی باشه همش میخوان بگن زن خوب فقط مادره آدمه

2810